Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit mondana?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba, aki nagyon tetszik, beszélgetünk, közelebb kerültünk az utóbbi időben egymáshoz, és újévkor megkérdezem, hogy járna-e velem, de én nem szeretnék szexuális kapcsolatot folytatni házasságig (persze, nem hinném hogy vele házasodnék össze, általában nem tartanak ilyen sokáig a kapcsolatok, főleg ebben a korban). Hallom sokmindenkitől hogy "Hú 1 hete járok vele de már megb*sztam" meg ilyenek. Szerintetek vannak még manapság hasonló korú lányok akik ebbe belemennek? 15/F2011. dec. 23. 16:33
1/4 anonim válasza:
Mindkettő túlzás, házasságig várni és azonnal töcskölni is.
Miért nem elég, ha barátok lesztek, az biztos könnyebben összejönne és nincs szex.
2/4 anonim válasza:
Tán valami probléma van a nemi szerveddel?
3/4 A kérdező kommentje:
Igaz, ezen is gondolkoztam, majd meglátjuk mi lesz :P
2011. dec. 23. 16:37
4/4 A kérdező kommentje:
Nem nincsen baj a jancsival (Family Guy, még mielőtt b*ziznátok) csak egyszerűen nem tetszik ez hogy naponta suliban is minden szünetben orgia a tanteremben, WC-ben stb...na mindegy
2011. dec. 23. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!