Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kényeztessem a pasimat?
Figyelt kérdés
Volt már hogy csókolgattam a nyakát,hasát,végig nyaltam a hasát,kivertem neki,ölelgettük egymást ... de még szeretnék neki örömet okozni. de mivel tudnék?? lécci sok ötletet szeretnék leakarom venni a lábárol :P
16/L
2011. dec. 22. 20:56
12/19 A kérdező kommentje:
én olyanra gondoltam még hogy eljátszhatnánk az erőszakolósat és az ártatlant. :P nagyon bejönne.. de én szeretnék neki valami uj dologgal örömet nyujtani
2011. dec. 22. 21:16
13/19 anonim válasza:
Bízd rá a döntést abban, hogy kicsinek találja-e vagy sem.. biztosan tud valamit kezdeni vele :))
14/19 anonim válasza:
Jó ötlet, a szerepjátékokat is sokan kedvelik.
15/19 anonim válasza:
16 évesen két hónapja vagytok együtt és már kiverted neki?... grat...
16/19 A kérdező kommentje:
??most ezzel mi a baj?nem értem..
2011. dec. 22. 22:35
17/19 anonim válasza:
főzzél mossál takarítsál majd dugjatok bá*zdmeg. te is valami debil csaj lehetsz esküszöm
18/19 A kérdező kommentje:
ne pattogj vakegér
2011. dec. 23. 10:41
19/19 anonim válasza:
feküdj le vele annak fog örülni a csókolgatása cirógatás meg csak kinzás 31ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!