Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mik a férfi testbeszéd apró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a férfi testbeszéd apró jelei, ha igazán vonzódik egy nőhöz?

Figyelt kérdés

Ha kérhetem 30-as éveiben járó férfiak írjanak inkább, vagy olyan nők, akiknek már tapasztalata.

Nem tinédzser vagyok már én sem.

A lényeg, hogy egyre jobban vonzódom egy fiúhoz, akivel majdnem egy idősök vagyunk, eleinte barátságot éreztem, ami átalakult. De neki van egy 10 évvel idősebb párja... És ettől ő is olyan befásult, mint egy idős papa. Amikor találkozunk úgy érzem vibrál valami a levegőben, és érzem a kettőnk közti láthatatlan vonzalmat. Mostanában egyre többször ér hozzám, megérinti a vállamat, néz mélyen a szemembe, megsimogatja óvatosan a hajamat, próbál alkalmat találni, hogy találkozhassunk pár percre.

Nem tudom mire véljem azt a pillanatot, mikor nyújtotta a mutató ujját és én pedig "belekapaszkodtam" a mutató ujjammal. Ez mit jelenthet a férfiak nyelvén? Nem tudom, mit tegyek. Nem merek tenni semmit, mert nem akarom, hogy újra csalódjak.

2011. dec. 22. 18:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2011. dec. 22. 19:47
 12/13 anonim ***** válasza:
63%

Csak, ha legyőzöd a félelmeidet, akkor kapsz választ.

Előfordulhat, hogy félreértetted, de mi történik, ha visszautasít? Legalább többet nem kell stresszelned magad, hogy most tetszel-e neki vagy sem és ha kultúrált, akkor maradhattok egyszerűen jóbarátok.

Ha meg nem utasít el, akkor nyert ügyed van.

Nyáron én is jeleztem egy pasinak, hogy a barátság helyett mit szólna hozzá, ha több lenne köztünk, mert úgy vettem észre, nem vagyok számára közömbös. Most nem ecsetelem jobban a sztorit (max privátban neked), a lényeg, hogy egy hosszabb beszélgetés után megegyeztünk közösen, hogy marad inkább a barátság.

Így legalább nem túráztatom magam, hogy "mi lesz, mi nem lesz".

Azóta sokkal jobb barátok lettünk, mindent megbeszélhetünk egymással, még a partnerkapcsolatainkat is.

Próbálj olyan szituációt teremteni, hogy kettesben legyetek.

Nálam annó jó technika volt, hogy egyedül laktam és valami mindig elromlott, amit csak az ügyes férfi csinálhatott meg.

A férfiak nagyon előzékenyek, ha a nő elesett, ügyetlen olyanokban, mint falfúrás, vízcsap szerelés, meglazult szekrénypántok, leesett polc, villanyszrelés stb.

Olyan könnyen romolnak (rombolódnak) ezek. És persze nekünk nincs is megfelelő szerszámunk hozzá :-)

Cserébe finom vacsit adhatsz, és jó esetben mást is :-)))

Drukkolok!!!

40/nő

Amúgy nem jelent semmit a korkülönbség.

Anyám több, mint 20 évig élt együtt (ma már csak barátok) egy nála 9 évvel fiatalabb férfival, aki szabályosan hozzáöregedett anyámhoz, öregebbnek nézett ki, mint Ő.

És ezt több ismerősöm kapcsolatában láttam, hogy a férfiak hozzáöregedtek a barátnőjükhöz.

Míg, ha fiatalabb a nő, akkor pedig hozzáfiatalodnak. Ilyenek úgy tűnik a pasik :-)

2011. dec. 24. 03:34
 13/13 anonim ***** válasza:
95%
szépen néz udvarias,merevedése van csókok halmaza.
2013. okt. 9. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!