Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is fontosak ezek egy férfiban?
őrülten kíváncsi vagyok hogy mi hajtja az olyan válaszolókat amilyen az első...xD
Ilyenkor elégtételt éreznek vagy megnyugvást hogy "ezaz, ma ezen SEM segítettem MUHAHA" vagy mi?:D
Madness ami itt folyik kérem!!:D
Kérdező!
Vonzónak találsz egy sikeres, szexi pasii típust, aki mindig nyer, és pont te vagy az esete!
Nos, sajnos mindenkinek ez az ideálja XDDDD
Nagy szerencse kell ahhoz hogy kifogj egy ilyet és meg is kaparints, ahhoz tenni is kell xP
21:43-as! jót nevettem az első pár mondatodon:DDD
Kedves Kérdező!
Minden nő nagyjából ilyen férfire vágyik, csak sajnos tényleg elég kevés van:D Szerintem csak várnod kell, eddig körülöttem aki várt, az a végén megkapta az ajándékát..:)
Miért nem találok ilyen férfit? --> Nem is fogsz. Bár a remény hal meg utoljára.
Kedves Kérdező. Te mit tudsz ezért cserébe nyújtani?
Jó családi háttered van? Olyanok a barátaid? Sikeres vagy az életben? Munkára gondolok, nem iskolára... Sokan mereven hiszik, hogy elvégeznek egy egyetemet, ölükbe hullik a zseton... Edzett sportos tested van? Magasan az átlag felett adsz magadra? Vonzó vagy?
Na, majd ha ezeknek mind megfelelsz, jogos elvárások lesznek. Bár akkor sem valószinű, hogy találsz ilyen embert.
Kérdező rám mind igaz,amit írtál:
-Céltudatosság
-karrierista nagyon is
-imádom a pénzt
-imádom a sok és tartalmas szexet
-Sikeres vagyok a munkámban
-Mellette képzem magam,hogy jól tudjak tárgyalni,kommunikálni
-Tréningekre járok,hogy sikeresen irányítsam az életem és vállalkozásom
-Mellette heti szinten 4*-szer eddzek kőkemény edzések,ezért nagyon jó alakom van széles izmos vállak,mellkas,vastag izmos combok,széles hát,44-es kar.
-Sokat tanulok:egyetemre is járok még,bár most inkább a pénzkeresés a legfontosabb,mert pénz beszél kiscica nyávog
Mindemellett elvárom,hogy a nő toppon legyen nőies legyen:
-Csinosnak kell lennie,nem lehet rajta felesleg
-Feszes nőiesen izmos test
-hosszú vékony izmos combok
-Hosszú dús legalább hátközépig érő haj
-Kirívóan öltözzön:miniszoknya,csöcsös felső,combfix
-Átlag felett adjon magára
-Ne engedje el magát
-Imádjon dugni,bárhol bármikor,legyen perverz
-Kell,hogy legyen a nőben egy ,,büdös kurv@".
Nálam ezek játszanak,persze mellette én is mint látod oda teszem magam,ritka is vagyok,hogy egy pasi ilyen legyen.Nálam a döglés sörrel TV előtt nem játszik szánalmas.
Kérdező pont ilyen nő az ideálom,amit írtam,ahogy írtad modell vagy hát nálam akár még befutó is lehetsz ;)
24 éves pasi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!