Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek is fontosak ezek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is fontosak ezek egy férfiban?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok egyedül, és nem sikerült ilyen férfit találnom. Már elgondolkodtam azon, hogy én tettem túl magasra a lécet. 25-35 éves férfiak vannak nálam előnyben. Szeretem ha jó családi háttere van, jó baráti köre, mert mint tudjuk, madarat tolláról, embert barátjáról. fontos hogy sikeres legyen a munkájában.. Számomra vonzó a sikeres férfi. Nálam egy pasi ott kezdődik hogy izmos, macis teste van, tehát van kihez hozzábújni jó szorosan. Belső értékeket nem írok, mert mindenkinek fontos a hűség, és hogy szeressék :) Előző kapcsolataim miatt lettem ilyen válogatós, és egy éve senkim nem volt. Nektek is fontosak ezek? Miért nem találok ilyen férfit? Udvarló akad bőven, de egy pasi sem tud megfogni semmivel. 24/N
2011. dec. 19. 21:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Soha nem járnék olyannal,mint a 24F-es válaszoló!

Jobban szereti önmagát,mint ami egészséges lenne!

A kérdezőnek:nem könnyű ilyen pasit találni,az biztos!

ne csodálkozz,h 1 éve egyedül vagy!meglehet,h magasan van az a bizonyos mérce!mert pl találsz olyat,aki megfelel a kritériumoknak,de lehet,h te viszont nem az övéinek!

mindenesetre próbálkozz ha úgy gondolod,de azért nézz magadba,h te milyen is vagy!sok sikert!

25n

majd elfelejtettem:itt van a fent említett férfiú,maga a tökély, nem?

2011. dec. 20. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:
nekem nem fontosak az ilyenek
2011. dec. 20. 17:01
 13/16 kovpet ***** válasza:

Én olyasmi vagyok mint amiről írsz. Mínusz a jó családi háttér. :)

De soha nem kezdenék egy sales-szel. Azok a hazugságból élnek...

2011. dec. 20. 19:54
 14/16 anonim ***** válasza:

Ez szerintem semmi. Jó családi háttér? Jó baráti kör? Sikeres legyen a munkájában és férfias testalkat?

Ez egy nulla. Kb. minden családtagomra igaz. És most nem vágok fel. Mondjuk, logikus, mert egy családból származunk és elég jómódúak vagyunk, szóval kapásból az első 3 adott.. A negyedik pedig a genetika miatt adatik.

Igaz ők, mind a négyen 36 és 45 év között vannak, de oda se neki. A hangsúly azon van, hogy egyáltalán nem nagyok az igényeid.

Ha viszont én írnám le, akkor valószínűleg késeket állítanátok a hátamba.

22/F

2011. dec. 21. 20:53
 15/16 anonim ***** válasza:

A siker az mi az istenért fontos? Ezt elárulnád? A férjed az nem olyan dolog, mint az aranylemez, amit a zenész a falra tesz, és büszkélkedhet vele...

Az apám szakközépiskolai tanár. Egész életében rendes, dolgos ember volt (persze él még), aki imádja a feleségét és a gyerekeit. De például sosem akart tankönyveket írni, igazgató lenni meg effélék. Ez a szó szoros életében nem sikeres munka, egyszerűen csak tette a dolgát, ahogyan kell.

Ezek szerint mai nőknek ez már nem elég. Szép.

Meg, jó baráti köre, ez is miért fontos? A barátai kellenek, vagy ő? Nincs óriási baráti köröm. De aki van, azokra mindig számíthatok.

2011. dec. 21. 20:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Sikerült megtalálni az igazit?
2021. júl. 22. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!