Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is fontosak ezek egy férfiban?
Soha nem járnék olyannal,mint a 24F-es válaszoló!
Jobban szereti önmagát,mint ami egészséges lenne!
A kérdezőnek:nem könnyű ilyen pasit találni,az biztos!
ne csodálkozz,h 1 éve egyedül vagy!meglehet,h magasan van az a bizonyos mérce!mert pl találsz olyat,aki megfelel a kritériumoknak,de lehet,h te viszont nem az övéinek!
mindenesetre próbálkozz ha úgy gondolod,de azért nézz magadba,h te milyen is vagy!sok sikert!
25n
majd elfelejtettem:itt van a fent említett férfiú,maga a tökély, nem?
Én olyasmi vagyok mint amiről írsz. Mínusz a jó családi háttér. :)
De soha nem kezdenék egy sales-szel. Azok a hazugságból élnek...
Ez szerintem semmi. Jó családi háttér? Jó baráti kör? Sikeres legyen a munkájában és férfias testalkat?
Ez egy nulla. Kb. minden családtagomra igaz. És most nem vágok fel. Mondjuk, logikus, mert egy családból származunk és elég jómódúak vagyunk, szóval kapásból az első 3 adott.. A negyedik pedig a genetika miatt adatik.
Igaz ők, mind a négyen 36 és 45 év között vannak, de oda se neki. A hangsúly azon van, hogy egyáltalán nem nagyok az igényeid.
Ha viszont én írnám le, akkor valószínűleg késeket állítanátok a hátamba.
22/F
A siker az mi az istenért fontos? Ezt elárulnád? A férjed az nem olyan dolog, mint az aranylemez, amit a zenész a falra tesz, és büszkélkedhet vele...
Az apám szakközépiskolai tanár. Egész életében rendes, dolgos ember volt (persze él még), aki imádja a feleségét és a gyerekeit. De például sosem akart tankönyveket írni, igazgató lenni meg effélék. Ez a szó szoros életében nem sikeres munka, egyszerűen csak tette a dolgát, ahogyan kell.
Ezek szerint mai nőknek ez már nem elég. Szép.
Meg, jó baráti köre, ez is miért fontos? A barátai kellenek, vagy ő? Nincs óriási baráti köröm. De aki van, azokra mindig számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!