Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha egy párkapcsolatban megcsalás történik, akkor a harmadik felet hibáztatják?

Figyelt kérdés
Szerintem csak az lép félre, aki belemegy a dologba. Úgy értem hogy ha alkalom adódik akkor azt kihasználja. Ha szeretné a társát, akkor semmilyen körülmények közt nem csaljá meg. Általában mégis a harmadik félnek esnek neki. Még mielőtt bármivel is megvádolnátok, jelzem hogy nem vagyok harmadik fél, ugyanis ha ilyen kérdést olvasnak az emberek, hajlamosak a kérdezőt azzal vádolni, hogy biztos szerető. Én csak kiváncsi vagyok a véleményetekre. Ui: boldog karácsonzt mindenkinek!
2011. dec. 22. 18:06
 1/9 A kérdező kommentje:
Jav: karácsonyt
2011. dec. 22. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, amikor engem megcsalt a pasim akkor én a pasimat hibáztattam nem a csajt (ettől függetlenül a csaj tényleg egy kis ribi volt aki mindenkivel összefeküdt) ettől függetlenül, a hamradik személytől sem szp összejönni valakivel akiről tudja hogy van párja
2011. dec. 22. 18:15
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
én pont hogy nem a harmadikat hibáztatom sőt.Pasi vagyok énis simán megnyomok egy csajt ha úgy adódig azt a fene se kérdi hogy van e manusa.Kitudja ha megcsalna a csajom ( most épp nincsen) lehet a lányt véresre verném a fickóval meg jól berúgnék.
2011. dec. 22. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Mert a harmadik fék egy kívül álló,egy idegen,őt mindig könnyebb hibáztatni,mint magunkat vagy azt akit szeretünk.
2011. dec. 22. 18:20
 5/9 anonim ***** válasza:

Én is veled értek egyet,pedig elg durván lettem megcsalva.Exemet hibáztattam és magamat,hogy idáig jutottunk,de ott már gondok voltak előtte is,nem is kicsik,a harmadik ha befér egy kapcsolatba,ott már gáz van, a férjem előtt Claudia Schiffer is rázhátna akkkor se menne vele el,mert szeret és tisztel,de én se csalnám meg sose,sose tettem,inkább odaálltam és kiléptem gerincesen,de könnyebb a harmadikra verni a balhét,mint szembenézni hogy a csaló fél a legnagyobb tetű,és hülyének nézett,és magaunkba nézni,hogy mi sem vagyunk ártatlanok,kettőn áll a vasár,csak az csal akinek valami hiányzik,aki nem érzi már jól magát adott kapcsolatban és inkább kifelé menne már,sokan meg csak hézagtöltők adott emberek életében őket simán megcsalják mert nem szeretik,csak lukat tömnek velük amig megnem találják a megfeleő társat.

29N

2011. dec. 22. 18:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik felet azért hibáztatnám, mert én sem foglalkozok olyan csajjal, akinek van barátja. Még akkor sem, ha nyomul. Nem vagyok az a fajta, aki belepisál a puncsos tálba és ezt várnám el mástól is.

(egyébként a félrelépő felet is ugyanúgy hibáztatnám)

2011. dec. 22. 18:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Amúgy boldog karácsonyt.
2011. dec. 22. 18:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Én voltam a harmadik, de a férfi azt állította, hogy őt nem várja otthon senki. Sajnos későn jöttem rá, hogy csak egy nő + 2 gyerek.
2011. dec. 22. 18:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Elég jó kérdés..

volt egy eset én voltam a harmadik fél..

Egy csók volt.. utána bejelentette, h nem lehet semmi van csaja..

hetekkel utána is nekem van bűntudatom..

15/L

2012. jan. 4. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!