Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egy párkapcsolatban megcsalás történik, akkor a harmadik felet hibáztatják?
Én is veled értek egyet,pedig elg durván lettem megcsalva.Exemet hibáztattam és magamat,hogy idáig jutottunk,de ott már gondok voltak előtte is,nem is kicsik,a harmadik ha befér egy kapcsolatba,ott már gáz van, a férjem előtt Claudia Schiffer is rázhátna akkkor se menne vele el,mert szeret és tisztel,de én se csalnám meg sose,sose tettem,inkább odaálltam és kiléptem gerincesen,de könnyebb a harmadikra verni a balhét,mint szembenézni hogy a csaló fél a legnagyobb tetű,és hülyének nézett,és magaunkba nézni,hogy mi sem vagyunk ártatlanok,kettőn áll a vasár,csak az csal akinek valami hiányzik,aki nem érzi már jól magát adott kapcsolatban és inkább kifelé menne már,sokan meg csak hézagtöltők adott emberek életében őket simán megcsalják mert nem szeretik,csak lukat tömnek velük amig megnem találják a megfeleő társat.
29N
A harmadik felet azért hibáztatnám, mert én sem foglalkozok olyan csajjal, akinek van barátja. Még akkor sem, ha nyomul. Nem vagyok az a fajta, aki belepisál a puncsos tálba és ezt várnám el mástól is.
(egyébként a félrelépő felet is ugyanúgy hibáztatnám)
Elég jó kérdés..
volt egy eset én voltam a harmadik fél..
Egy csók volt.. utána bejelentette, h nem lehet semmi van csaja..
hetekkel utána is nekem van bűntudatom..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!