Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor "ideális"?
Tudom, hogy több ilyen kérdés volt már, előre is bocsánat!:)
De:
16 L vagyok. A barátom 15. Lassan két hónaposak leszünk. Én úgy vagyok vele, hogy szexet még semmiképp sem szeretnék, minimum várnék vele fél évet. Sokkal éretlenebb vagyok másoknál lelkiekben ezen téren, maga a csók is körülbelül egy hónapot igényelt, és még mindig nem nevezhető rendes csóknak. De magamhoz képest nagyon szépen nyílok ki, a barátom meg mondta, hogy képes rám várni, és, hogy amit nem szeretnék nem kell.
Átfogok menni hozzá. Tudom, hogy vannak vágyai, mert minden fiúnak van, de én még pettinget sem szeretnék, mert nekem az nagyon korai. Mennyi ideig elfogadható egy kapcsolatban, ha nincs? Tudom, tudom, attól függ, hogy készen állok-e rá, de nekem alapból több idő kell....Mennyi, amennyit egy fiú kivárhat, vagy kibír, vagy hogy is fogalmazzam..:)
(nem tudom, hogy az lényeges-e, hogy nem távkapcsolat, meg nem olyan, hogy heti egyszer találkozunk, hanem egy iskolába járunk, így szinte minden nap látjuk a másikat.)
ha vár rád, akkor vár :) nincs sztem konkrét idő hogy "4 hónap, 23 nap és 19 óra még elfogadható, de több már nem". Én azt mondanám hogy egy egészséges kapcsolatban 4-6 hónapon belül megtörténik. nálunk mondjuk másfél hónap volt ez az idő, de mi ismertük is egymást előtte elég rendesen. Ez kapcsolatoktól is függ :)
16/F
Köszönöm szépen!:)
Tudom, hogy nincs konkrét idő, csak azért is féltem, mert én az átlagnál is sokkal nehezebb esett vagyok, kezdetleges depresszióval, stb. És az, hogy megmerjem minden gátlás nélkül arcon PUSZILNI, ahhoz is idő kellett. Ezért nem akarom, hogy beleunjon egyszer.:)
Köszönöm:)
Tudom, hogy egy idő után zavaró.:( De lehet lelki okai voltak nála is. Mármint, bármi miatt lehet gátlásos az ember.:) Én pszichológushoz is jártam, nem emiatt, hanem sok dolog tönkretett, féltem egyedül utazni vonaton, féltem a tömegbe, stb.:)
Én mondtam neki, hogy ne haragudjon, hogy ilyen lassú vagyok és nehéz eset, és azt mondta, hogy Ő így szeret engem.
Én mindig úgy álltam hozzá, hogy aki egy hónapnál tovább húzzak, az nem akar tőlem semmit, csak szórakozik velem. Tehát 3-4 hétnél tovább nem vártam.
A mostani barátnőmnek mégis fél évig udvaroltam. (Igaz, hogy mire már nem csak barátok voltunk, nem kellett heteket várnom.)
Tehát mindent a kettőtök kapcsolata határoz meg.
Hozzá kell tennem, hogy a lányom lehetnél, tehát én 15 éves vagyok. Ez egyrészt azt jelenti, hogy nem fiatal szűz lányokkal szoktam ismerkedni, tehát nincs miért megváratni magukat. Másrészről pedig azt jelenti, hogy sürget a szüzességem elvesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!