Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Nagyon elrontot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bogee123 kérdése:

Mit csináljak? Nagyon elrontottam?

Figyelt kérdés
Szóval van egy srác táncon, egy évvel korábban kezdte a táncot mint én. Először közömbös volt, csak azt mondtam, hogy jó pali. Utána rá két hónapra kezdett egyre jobban bejönni, utána már folyamatosan rá gondoltam. Volt egy másik probléma, hogy egy másik csoporttársamnak is tetszik ugyanattól a aponttól amikortól nekem, és én mondtam le róla, mert nekem egy barátság fontosabb. Kérdezték sokan, hogy miért pont én mondtam ezt, miér tnem Szabina? Megmondtam nekik az igazságot...mert valószínű ő nem tette volna meg. tehát lemondtama rról, aki tetszik, és így utólag rájöttem, hogy nagyon aranyos és nem olyan, mint amilyennek elmondták... Szóval elég hamar kitudódott az egész az egyik pletykás barátnőm jóvoltából, az egész csoportja megtudta, beleértve őt is. Nem mertem a csoport elé állni és átgondoltam mindent. Aztán elmentem a sarokba az öltözőben és ott megálltam egyhelyben. Mosolyogtam valamin, de csak egy kicsit..talán saját magamat nevettem ki. Aztán bejött az egyik nagyon jó barátnőm, a pletykás barátnőm és még egy tánctársam. Akkor lehajtottam a fejem és elkezdtem könnyezni. Az előttünk lévő csoport a gáláról nézte vissza a felvételt, bementek a lányok is, de én először nem akartam, mert ott volt Ő is... aztán bementem, kisírt szemekkel, mlültem a padra és ott vigsztalt két barátnőm, miközben a srác előttem 5m-re volt a szivacson. Ma beszéltem vele facebookon, tényleg nagyon aranyos. Mit tegyek? Beszélgessek még vele és próbáljam meg vagy tartsam magam a lemondok róla és levegőnek nézem szituációhoz?:S Előre is nagyon-nagyon köszönöm:(
2011. dec. 21. 13:31
 1/10 anonim ***** válasza:
Én tartanám a helyedben vele a kapcsolatot, és úgyis alakul... lehet később azt gondolnád mi lett volna, ha...
2011. dec. 21. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is beszélj vele, ne mondj le róla. :)

Akinek tetszik még, mondd el, hogy érzel, biztosan megérti, ha jó barátnőd.

Semmi gond sincs, minden lánynak eljön ez a pillanat az életében, sőt, még nehezebbek is lesznek, szóval csak fel a fejjel, irány a srác, beszéljetek, aztán majd idővel kiderül, hogy mi lesz. :)

Viszont tessék majd írni, hogy hogyan alakult! :):)

18/L

2011. dec. 21. 15:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm:) de lehet hogy ez is csak egy hirtelen fellángolás volt, kilenc naja tetszik és ma más csak szimplán bejö te tényleg nagyon aranyos és aztis mondta szép vagyok meg..jaaj de annyira válogatós vagyok:( anya szerint a kamaszkorral jár:S Hát nekem már sok ilyen volt sajnoos...nincs ami negatív lenne benne. Mégis már nem szeretem annyira:( Majd írok mi történt. Mégegyszer köszönöm.:)
2011. dec. 21. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Ahogy anyukád is mondta: a kamaszkorral jár ez. :)

Ráadásul a hangulatod és az érzelmed is olykor labilis, mint ahogy Te is leírtad. Nyugi, tetszik neked az a srác, csak többet kellene találkoznotok. :)

Ja és azért se "aggódj", hogy nem látsz benne negatívumot. Ha összejönnétek, hidd el, egy bizonyos időn belül rájönnél, hogy ő sem tökéletes, hiszen nincsen ilyen ember a Földön... :)

Mindenesetre, nagyon sok sikert kívánok és várom a válaszod, hogy mi történt! ;)

2011. dec. 22. 22:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, nagyon aranyosak vagytok:$ Kiderült róla, hogy cigizik meg rengeteg energiaitalt iszik, szóval lehet hogy valami lelki problémája van...szeretnék neki segíteni, de így, hogy nemismerem, nem valószínű, hogy elmondja. Ráadásul tegnap írtam neki egy 'sziát' vissza se írt, de tánctársa szerint biztos azért mert valami dolga volt vagy nem vette észre...Nem tudom, hogy mit higgyek. Majdmég írok, hogy mi történt...szünet után intézkednem kellesz.:S
2011. dec. 23. 10:48
 6/10 A kérdező kommentje:
Kiderült, hogy nem igaz, mindenki kavar, meg midnen...ésmég mindig tetszik.:) háátez nehéz:/
2011. dec. 24. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
13 éves létedre elég intelligensen és normálisan írsz. jó ezt látni :)
2011. dec. 24. 16:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:) Hát igyekszem úgy írni, meg értelmesen fogalmazni.
2011. dec. 24. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Istenem ekkora problémát!

Ha mondjuk ismernéd a gyereket és szakítottatok, akkor még megérteném ,hogy sírsz utánna, de így ismeretlenül?!

Keress mást akinek te is fontos vagy. Kellemes ünnepeket!

2011. dec. 24. 17:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Neked is.:)
2011. dec. 24. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!