Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bor jó ajándék a barátomnak?
Figyelt kérdés
Fiúk a bor jó ajándék? valami szép csomagolásban. Mennyit ér egy 88-as olaszrizling?2011. dec. 20. 19:02
2/8 A kérdező kommentje:
Hát alkesznek nem bort vennék hanem rövidet :D
2011. dec. 20. 19:05
3/8 anonim válasza:
Barátnőtől kicsit szokatlan, de ha szereti a jó borokat, akkor jó, persze, én örülnék neki.
4/8 A kérdező kommentje:
És mennyit ér egy 88-as évjáratú bor? Azért az nem mai csirke! csak én raklap vagyok az ilyenekhez
2011. dec. 20. 19:07
5/8 anonim válasza:
attol hogy regi nem feltetlenul er sokat vagy lesz jo:D, ezt a kerdest inkabb valami etellel/itallal foglalkozo topicba kene kiirnod
6/8 A kérdező kommentje:
Ott is kiírtam :D De ott nulla válasz jött :D Amúgy egy eredeti olaszrizling minden évjáratában jó minőségű. Hát még ha 23 éves
2011. dec. 20. 19:47
7/8 anonim válasza:
attól függ ,hogy mióta vagytok együtt ?! ha régóta akkor miért is ne , de ha nem olyan régóta csak pár hónapja akkor valami személyes ajándékot vennék a helyedbe :)
8/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem :D pont fordítva gondolom. ha egy pár régóta együtt van pont akkor kéne valami igazán személyeset adni, nem akkor amikor még csak pár hónapja ismerik egymást :D Vagy ez lehet csak nekem fura
2011. dec. 20. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!