Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elfogadható a párom viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható a párom viselkedése? Csak én "fújok fel mindent"?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve tart a kapcsolatunk. Ha együtt vagyunk, érezteti, hogy szeret, barátok közül pedig sokan megjegyzték már, hogy ritkán látni ilyen harmonikus párt. Mégis úgy érzem, hogy valami nincs rendben. Tanulmányaink miatt általában csak hétvégente tudunk találkozni, a bökkenő itt jön; mindig csak estére ér át. Valódi magyarázatot nem tud adni, csak hebeg-habog. Úgy érzem, hogy csak a szabadideje kitöltésére használ, miközben én bármilyen programomat lemondom a kedvéért. Ma nagyon konkrétan kérdőre vontam, hogy mi az oka annak, hogy alig látom nappali fénynél, azt mondta, túl sokat alszik, aztán pedig "eltelik az idő" mondjuk du. 5-6-ig, mire elkezd készülődni hozzám. Közös programjaink gyakorlatilag nincsenek, mert mire ideér, már semmire nincs idő, mert jön az este. Szeretnék kimozdulni, elmenni valamerre, de ő semmi hajlandóságot nem mutat. Hiába kértem, hogy változtasson, azzal támad, hogy az utóbbi két hétben ő bizony 5 körülre mindig ideért. Nem hiszem, hogy ezért hálásnak kellene lennem. Ha tanulnia kell, azt természetesen megértem, de nyilvánvaló, hogy nem ezzel telnek a hétvégéi. Szünetekben sem láttam soha 6-7 óránál előbb. Normális, hogy szemmel láthatóan nem is törekszik rá, hogy minél többet lehessünk együtt? Szeretnék egyszer eltölteni vele egy teljes napot, sőt már annak is örülnék, ha csak egy teljes délután sikerülne, de úgy nem akarom, hogy könyörögnöm, erősködnöm, erőltetnem kell. Nagyon bánt engem ez az egész, ha szóváteszem "nem foglalkozol velem eleget"-címen, kikéri magának, és engem hülyéz le.

Állítja, hogy szeret, és én feltételezem, hogy valóban így is van, mert ha együtt vagyunk, nagyon figyelmes, kedves és törődő. Tehát ha nem a szeretet hiánya, akkor mi a fene a gond? Létezik, hogy szeptember elejétől egészen idáig nem akadt egy olyan napja, amit rám tudott volna áldozni?

2009. máj. 18. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem látom ideálisnak a kapcsolatotokat. Vagy elfogadod, hogy neki az 5-6. helyen állsz az életében, vagy továbbállsz.
2009. máj. 18. 23:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is hasonló volt a helyzet.Tisztáztam vele a dolgot, éreztettem, hogy ez így nekem nem jó. És én sem mondtam le miatta a programjaimat, ugyanúgy csináltam ahogy ő, visszavágtam. Ettől ézhez tért és lassacskán sikerült helyrerázni és én vagyok a legfontosabb neki már 5 éve. A lényeg, hogy vágj vissza! Sok sikert:)
2009. máj. 18. 23:56
 3/8 anonim válasza:
79%
Lehet, hogy vámpír.
2009. máj. 19. 08:41
 4/8 anonim ***** válasza:
én a helyedben valamelyik hétvégén, természetesen korábbi időpontban betoppannék hozzá. Nézd meg mit csinál ilyenkor
2009. máj. 19. 09:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen mi zavar? érzed hogy szeret nem? mert azt írod, vagy tuljdonképpen ebben vagy bizonytalan? Talán ha felajánlod neki, hogy egyik hétvégén csak déltől legyetek együtt este 6-ig, mert mondjuk kitaláltál valami nappali programot és szeretnél vele elmenni erre, este meg menjen aludni ha akar... akkor meglátod mit lép. Vagy ez hogy van, nálad alszik aztán reggel haza? szülőkkel lakik? hány évesek vagytok?
2009. máj. 19. 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak nálatok szoktatok találkozni? Miért nem mész te is?
2009. máj. 19. 11:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Én 18 vagyok, ő 21. És igen, így működik. Jön, alszik, aztán reggel (pontosabban még hajnalban - 5-6 körül - hazamegy). Neki is mondtam már, hogy semmit nem ér, amit mond, ha nem képes semmiféle áldozatot hozni értem. Főleg, hogy ez egyáltalán nem lenne áldozat, hanem a legalapvetőbb dolog egy kapcsolatban, hogy az ember ösztönösen annyi időt akar tölteni a szerelmével, amennyit nem szégyell. Én el vagyok keseredve.
2009. máj. 19. 14:16
 8/8 anonim válasza:

A barátnőmmel ugyan ilyen problémánk volt.

Nem értette meg hogy hamar elmegy az idő és hogy a világon vannak fontosabb dolgok is minthogy ott verjem a nyálam reggeltől vele a semmire.

Felhozta párszor, aztán szakítottam vele.

Hazamentem, felvettem a fekete kabátom és befeküdtem a koporsómba pihenni másnap sötétedésig.

2009. máj. 20. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!