Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » MIt tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MIt tennétek a helyemben? Most mihez kezdjek? Ez elég furcsa.

Figyelt kérdés
Van egy srác akit kb 2 hónapot udvarolt nekem.Pár randi után elküldtem mert nem éreztem úgy hogy lehet belőle valami.Aztán egy kis időre rá újra felkeresett és kérte hogy adjak neki még egy esélyt,még 3 randi és utána döntsem el.Gondoltam jó legyen,eddig még sosem kellettem így senkinek ,hátha egy rendes srácot fogtam ki.Aztán kicsit több randi is volt és egy csók is elcsattant kb egy hete.Azóta is sokat találkozunk.Nagyon aranyos és tényleg küzd értem,jól elbeszélgetünk és szívesen agyok vele,de az a marha nagy szikra még mindig nincs meg.(Nem úgy mint az előző 2 kapcsolatomnál,hogy megláttam és huhh ő nekem kell)Nem tudom miért van ez lehet hogy abból ered hogy nem tudok benne teljesen megbízni az előző nagy cslódásaim miatt,mert elég csúnyán elbántak velem(és bevallom kicsit bennem is van a félsz emiatt)...Kicsit úgy érzem mintha becsapnám,pedig nem ,tényleg jólérzem magam vele,de ez nem szerelem ,és nem tudom lehet -e belőle az.Szerintetek mit csináljak?Vagy miért van ez?Bocsi hogy csöppet hosszabbra sikeredett.A válaszokat előre is köszönöm!
2009. máj. 18. 23:27
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah igen ez lemaradt : én 17/L vagyok a srác 22 éves
2009. máj. 18. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mond meg neki, amit itt leírtál. hogy mostanában volt egy két dúrva tapasztalatod. és több időt szeretnél kérni tőle.. szerintem simán meg fogja érteni. és ha akkor sem alakul ki semmi, akkor sajna szakítás elé nézel.

amugy én is most vagyok túl egy szépen indult és fájón végetért kapcsolaton.. nem hiányzik most a pofáraesés megint, de van egy csak szex és más semmi kapcsolatom... nekem búfelejtőnek ez jött be..

szoírtok érted

19/F

2009. máj. 18. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szióka!

Én is ugyanebben a helyzetben voltam, pont 17 évesen:) Akárcsak a magam írását olvasnám. Az én volt barátom velem is csúnyán elbánt és féltem belekezdeni egy új kapcsolatba. Megismerkedtem egy sráccal, megadtam a számom, mert aranyosnak tűnt. Sokat találkoztunk, de nem éreztem azt, hogy ő az igazi és hogy akarok vele járni. El is küldtem, megmondtam neki, hogy csak barátok legyünk. A szüleim leültettek és elmagyarázták, hogy ennyi idő után még nem tudok megismerni senkit annyira, hogy konkrét elhatározásra jussak és adjak neki még egy esélyt. Hát adtam. Először nagyon döcögős volt, alig tudtam megnyílni, de a srác mindig mellettem volt és segített. 5 éve együtt vagyunk, azóta már élettársként. Nem tudom mi lenne nélküle, idő kellett ahhoz, hogy rájöjjek Ő az igazi!

Ne haragudj, hogy ez is hosszúra sikeredett... de fontosnak találtam, hogy elmondjam, hátha ez által más szemszögből látod meg a dolgot!

Adj neki esélyt, ismerd meg, modd el mi a gond és ha szeret mindenben melletted áll! Sok sikert!:)

Linda/22

2009. máj. 18. 23:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Találkozz vele továbbra is. De fektessétek le, hogy ez nem szerelem, meg együttjárás, nem vagytok egy pár, no sex, csak barátkoztok meg ismerkedtek. Tét nélkül sokkal felszabadultabb is az ember, meg nem ringatja a másikat felesleges illúziókba.
2009. máj. 18. 23:49
 5/7 anonim válasza:
Meg lehetne próbálni!!!!!!
2009. máj. 21. 21:28
 6/7 anonim ***** válasza:
jó ez így, sztem próbálkozni lehet. én is ezt csináltam a volt csajomnál, de ő nem aott nekem esélyt se látni se akar. hát neked azért látom van szived :):)
2009. máj. 23. 02:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok !köszi a bíztatást! Mostmár 9 hónaposak vagyunk (remélem lesz ez még több is )és imádjukegymást( lekopogom):)
2010. febr. 15. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!