Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIt tennétek a helyemben? Most mihez kezdjek? Ez elég furcsa.
szerintem mond meg neki, amit itt leírtál. hogy mostanában volt egy két dúrva tapasztalatod. és több időt szeretnél kérni tőle.. szerintem simán meg fogja érteni. és ha akkor sem alakul ki semmi, akkor sajna szakítás elé nézel.
amugy én is most vagyok túl egy szépen indult és fájón végetért kapcsolaton.. nem hiányzik most a pofáraesés megint, de van egy csak szex és más semmi kapcsolatom... nekem búfelejtőnek ez jött be..
szoírtok érted
19/F
Szióka!
Én is ugyanebben a helyzetben voltam, pont 17 évesen:) Akárcsak a magam írását olvasnám. Az én volt barátom velem is csúnyán elbánt és féltem belekezdeni egy új kapcsolatba. Megismerkedtem egy sráccal, megadtam a számom, mert aranyosnak tűnt. Sokat találkoztunk, de nem éreztem azt, hogy ő az igazi és hogy akarok vele járni. El is küldtem, megmondtam neki, hogy csak barátok legyünk. A szüleim leültettek és elmagyarázták, hogy ennyi idő után még nem tudok megismerni senkit annyira, hogy konkrét elhatározásra jussak és adjak neki még egy esélyt. Hát adtam. Először nagyon döcögős volt, alig tudtam megnyílni, de a srác mindig mellettem volt és segített. 5 éve együtt vagyunk, azóta már élettársként. Nem tudom mi lenne nélküle, idő kellett ahhoz, hogy rájöjjek Ő az igazi!
Ne haragudj, hogy ez is hosszúra sikeredett... de fontosnak találtam, hogy elmondjam, hátha ez által más szemszögből látod meg a dolgot!
Adj neki esélyt, ismerd meg, modd el mi a gond és ha szeret mindenben melletted áll! Sok sikert!:)
Linda/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!