Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet szerelemből barátság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet szerelemből barátság, majd esetleg újra szerelem?

Figyelt kérdés
úgy néz ki szakítani fogunk a barátommal,azt akarja, h legyünk barátok. mi a vélemyénetek? működhet? vagy lehet fellángolnának a régi érzelmek? amúgy még nem szakítottunk, csak esélyes..
2009. máj. 18. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat, bár az inkább már erős szertet és kötődés. Ha szakítotok, és esetleg majd később rádöbben, h talán mégsem így kellett volna, akkor már nem lesz minden a régi..
2009. máj. 18. 23:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

En nem hiszem, hogy letezik!

Volt egy par kapcsolatom, de akit igazan szerettem azzal mar nem tudtam barat maradni, barmennyire is szerettem volna.

Volt olyan, hogy ujra probaltuk, de 1 evnel megalltunk.

Ha szakitani akar ezzel a szoveggel, hogy maradjatok baratok akkor mar nem szeret!:(

32\l

2009. máj. 18. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom elképzelni.
2009. máj. 18. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet. Nagyon is. És az is előfordulhat, hogy jobb lesz, mint először volt, bár ez nem törvényszerű.
2009. máj. 19. 10:24
 5/5 anonim ***** válasza:
hát engem lekoppintott úgy a csajom, h legyünk haverok most már csak.... haerok voltunk de nekem ez nem ment a kapcsolat után mert szerelems voltam belé... ezért fájt, h más pasival jár én meg már csak haver vagyok. azóta is erőlködöm néha, h próbáljuk meg újra, de ő azt mondta már sose lenne semmi a régi neki már csak egy barát vagyok :( azóta meg már az se :( összevesztünk és letiltott msn-en... szerintem ilyen létezik ha rajtam múlna még lehetne nagyobb szerelem is mint amilyen volt!!!
2009. máj. 23. 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!