Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti mint érintettek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mint érintettek hogy látjátok, jól látom azt, amit ha idekattintasz, bővebben kifejtek?

Figyelt kérdés
Jól látom-e a következőt: azt tapasztalom, hogy a lányok 75%át a fiúk legrámenősebb és gátlástalanabb 25%-a még tinédzserkorában lefekteti. A srácok kb. felének, mégmeg a normálisabbaknak esélye sincs arra, hogy szűzlányt kapjon, amikor komoly kapcsolatot szeretne egy lánnyal. Nem mélységesen igazságtalan ez? Igazam van-e egyáltalán? Fontos nektek a szüzesség, ha igazán komolyra fordul a dolog? Ha igen, miért nem lázadnak a fiúk??
2009. máj. 18. 22:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

még egyzser elolvalstam a kérdést

"lányok 75%át a fiúk legrámenősebb és gátlástalanabb 25%-a" no ezzel nem tudok egyetérteni

max ha azt mondjuk 25-25

és azzal ssem, hogy olyan mintha a láynok elszenvedői lennének ennek, holott, jócskán bennevannak ők is, tehát nincsenek gonosz fiúk, akik elveszik a szende lányok szűzességét

2009. máj. 18. 23:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
23:01 Az előtted szóló vagyok. Sajnos az elvárások sem ugyanazok, mint régen. És nem magamat védem, mert engem nem döntött meg senki tizenévesen. De a tapasztalatom az, részben saját részben hallott, hogy a srácok nem sokáig tartanak ki olyan lány mellett, aki szeretné húzni az időt. Rettentő rövid ideig türelmes csupán a többség. Vagy mert még szüzek és túl lennének rajta, vagy mert már nem azok és így nekik nem nagy cucc! És sokan részben a külső nyomásra (hű 14 évesen szűz vagy? mi már rég nem de ciki), részben hogy ne veszítsék el az első pasit aki nyomul rájuk, megteszik. Nem mondom, hogy a csajok nem hibásak. De tényleg nem olyan nagy érték már a szüzesség, és elvárás, hogy ha párod van, veszítsd is el, minek tartogatod? Hát ez van.
2009. máj. 18. 23:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

hm.. hm.. sokan, legalábbbbis szerintem, nem akarják elsietni a házasságot.. én még 10 évet biztos várnék vele... de azért az ebmerek élvezni akarják azt a csodálatos érzést, hogy milyen valakievl együttlenni, akit szeretünk. nem feltétlenül kell egy életre választani 18 évesen.. és attól még hogy nem akarnak összeházasodni, nagyon szerethetik egymást..

ezenkívül, szerintem sokkal fontosabb egy jó kapcsolathoz, hogy a pár összeilljen. szexuálisan is.. persze ez egy olyan dolog, amin lehet javítani gyakorlással.. de ismerősöm testvérei (két nő) mindketten nagyon megszívták ezzel. (már bocs a kifejezésért)

én annak a híve vagyok, hogy azzal akit szeretek, miért ne (ha ő is így gondolja természetesen)

2009. máj. 18. 23:16
 14/24 anonim válasza:
100%
Teljesen igazad van és valóban bosszantó a dolog, ahogy az egyébként értelmes lányok is bedőlnek néhány önjelölt casanova szövegének. De hát ahogy egy kolléga szokta volt mondani "nem tudsz mit csinálni" egy amúgy normális csak gátlásos srácnak (én is ilyen voltam) tényleg nem sok az esélye. De azt hiszem a lányok is ludasak a dologban, egyébként szerintem ez így volt régen is és még jó ideig így is marad.
2009. máj. 18. 23:20
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

22:58as vagyok, többek közt.:)

Bocsánat, kérdező, nem tudtam, hogy Te is nő vagy! Az alapján amit írsz, ezek vidéki tapasztalatok, én Pesten élek. Senkitől sem hallottam még, hogy ennyire értékelné a szüzességet, csak hogy szitkozódik, hogy minden csaj ribi. Ezzel nem azt mondom hogy nincs ilyen, persze hogy van, csak nekem még nem volt szerencsém személyesen ilyen véleményhez. 22 vagyok. Én ennyire nem tartom már sokra a szüzességet, de tisztelem, ha valaki igen! Ettől függetlenül a felelőtlen tiniket elítélem, mert minden szempontból éretlennek tartom őket a szexuális életre. Szóval nem azt mondom, hogy nem tartom fontosnak, vagy értéknek, csak azt nem, hogy feltétlenül azzal élje le az ember az életét, akivel elveszti.. Mert a mai világban iylesmit már sajnos nem lehet elvárni, értem ezt arra, milyen bizonytalanok a kapcsolatok... Már nem tartanak ki egymás mellett az emberek annyira erősen mint régen, hiszen már nem szégyen továbbállni, elszaladni a gondok elől. Na és akkor ott van meglőve a csaj, aki annak az embernek szentelte a szüzességét.

2009. máj. 18. 23:21
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Elég érdekes, amiket eddig olvastam. Én anno gimis koromban szívesen jártam volna akkor egy lánnyal, és nem csak a szexre kellett volna. De nem adatot meg( azóta se), mert aki kellett volna, az elhajtott. De komolyan mondom, ennyit változott a világ 5 év alatt kb? Mert nekem nem voltak ilyen ismerőseim, hogy így megdönthetőek lettek volna... Vagy csak én nem voltam elég szemfüles? Biztos velem van a baj, aki egy normális lányra vágyik, eltekintve attól hogy szűz-e vagy sem. Mert hiába döntöd meg, ha nem szeret, vagy te nem szereted viszont, üres marad ugyanúgy az életed...
2009. máj. 18. 23:57
 17/24 A kérdező kommentje:
A helyzet leírásában igazad van. Ezért fáj a szívem azért a sok összetört szívért. Tudod, engem a férjem először megkért, és tudtam, hogy neki ez egy életre szól. Miután igent mondtam, akkor kezdtünk el naponta találkozni, és pillanatok alatt tüzesen felpörgött az egész! Ma a legtöbben teljesen fordítva csinálják, és összetörik a szívüket! Hogy nem látják, hogy ez így nem jó??
2009. máj. 18. 23:58
 18/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nagyon naiv vagyok.
2009. máj. 18. 23:59
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
én látom a másik oldalát is... :) olyan jó végigmenni egy parkban ahol minden padra jut egy szerelmes pár. :) bocsi h nem vág témához, de akkor is jó végignézni az embereket ahogy virulnak. :)
2009. máj. 19. 00:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Lázadni? Polgárháború a szűzekért? :D
2009. máj. 19. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!