Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek neki?

Figyelt kérdés

Páromnak karácsonyi ajándékként csináltattam egy öngyújtót, amibe a neve és egy kori vagy belegravírozva (10 éve űzi ezt a sportot, csak azért) egy pólót amire rányomtattam azt a rajzomat amit a falára rajzoltatott velem és sütőgyurmából készült kulcstartót készítettem.

Tudom, hogy nem valami nagy ajándékok, de anyagi helyzet miatt csak ennyire telik. Aggódom, hogy nem fog tetszeni neki, mert ő jó családból származik és nem szeretném valami gagyival kiszúrni a szemét.

Előre is köszönöm a válaszokat.:)

19/L

2011. dec. 20. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem nagyon édesek ezek az ajándékok. Nyugi, úgy is látni fogja h szívvel-lélekkel adod. Akkor meg, hova számít ha nem tízezrekbe került!?
2011. dec. 20. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sokkal jobb, mint ha vásárolnál valamit a boltba. Ez teljesen egyedi és csak neki lesz ilyene, ráadásul attól akit szeret. Biztos örülni fog neki:)
2011. dec. 20. 17:18
 3/3 Shai-Hulud ***** válasza:

Az ilyen ajándékban az az érték, hogy szeretettel készült, és szerintem sokkal jobb, mintha a boltban vettél volna valamit, és becsomagoltatod, azaz semennyit nem foglalkoztál volna vele.

Remélem, hogy ő is értékelni fogja azt, hogy te utána jártál, hogy azt nyomtattad rá, ami tetszett neki, hogy fontos a számodra. Hiszen EZ!!! a legnagyobb ajándék, és nem az, amit kötelességtudatból, de üres szívvel ad valaki.

Ha értelmes ember, akkor szerintem fog örülni az ilyen ajándéknak. Én legalábbis nagyon örülnék neki.

Pedro

2011. dec. 20. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!