Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti örülnétek neki?
Páromnak karácsonyi ajándékként csináltattam egy öngyújtót, amibe a neve és egy kori vagy belegravírozva (10 éve űzi ezt a sportot, csak azért) egy pólót amire rányomtattam azt a rajzomat amit a falára rajzoltatott velem és sütőgyurmából készült kulcstartót készítettem.
Tudom, hogy nem valami nagy ajándékok, de anyagi helyzet miatt csak ennyire telik. Aggódom, hogy nem fog tetszeni neki, mert ő jó családból származik és nem szeretném valami gagyival kiszúrni a szemét.
Előre is köszönöm a válaszokat.:)
19/L
Az ilyen ajándékban az az érték, hogy szeretettel készült, és szerintem sokkal jobb, mintha a boltban vettél volna valamit, és becsomagoltatod, azaz semennyit nem foglalkoztál volna vele.
Remélem, hogy ő is értékelni fogja azt, hogy te utána jártál, hogy azt nyomtattad rá, ami tetszett neki, hogy fontos a számodra. Hiszen EZ!!! a legnagyobb ajándék, és nem az, amit kötelességtudatból, de üres szívvel ad valaki.
Ha értelmes ember, akkor szerintem fog örülni az ilyen ajándéknak. Én legalábbis nagyon örülnék neki.
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!