Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szívemre vagy az eszemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szívemre vagy az eszemre hallgassak?

Figyelt kérdés

Az eszem aztmondja és a legjobb barátom hogy hagyjam ott a csajt (nemszépen bánt velem egy hétig, és még utána se ismerte el, csak okot hozott), de a szívem aztmondja nemszabad otthagyni, mégha mostis én alázom meg előtte magamat, és hajtok utána akkorse szabad otthagyni.

Nem kérem azt hogy tanácsotadjak, mert az se tud aki az egészet (énse ismerema z egészet :S) ismeri, nem hogy ti.

Inkább azt kérdezném, ti mit csináltaotk ilyen helyzetben?

2009. máj. 18. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
én általában a szívemre hallgatok, de a te esetedben az eszemre hallgatnék...
2009. máj. 18. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Akárhányszor a szívemre hallgattam, mindig megszívtam. Mára megtanultam, hogy az eszemre kell hallgatni, még ha nehéz is!
2009. máj. 18. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
én a szivemre szoktam... de állt azért mert forrofejü vagyok.. és utólag rájövök az eszemre kellet volna.. halgass az eszedre. könnyebb lesz. hidd el..
2009. máj. 18. 21:49
 4/9 A kérdező kommentje:

nehéz döntés, egyszer erre másszor másik irányba hajlok

persze a szívemre mikor vele vagyok vagy vele beszélek... :S

2009. máj. 18. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
a szívedre.
2009. máj. 18. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Először a szívedre. Én is tettem már úgy nem bántam meg, barátnőm is és ő se:) 1,5 év:) Eddig...:)
2009. máj. 18. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Vagy inkább várjak még ?

Ne tegyek semmit vagy csak finom mozdualotkat, hogy azért érdekel és nem mondtam le róla, de Ő is tegyen valamit...

2009. máj. 18. 22:00
 8/9 anonim ***** válasza:
87%
en is pontosan igy vagyok vele csak en lany vagyok.csak velem ez mar majdnem egy eve igy megy.es nem tudom hogy mit csinaljak....a korulottem levok azt mondjak hogy hadjam ott a szivem pedig hogy ne.......es en a szivemre halgatok es szenvedek mert szeretem......mar az ongyilkossagot is megprobaltam.....szerintem te hallgass az eszedre es jobban jarsz.Ne legy olyan hulye mint en!!!
2009. máj. 18. 22:09
 9/9 anonim válasza:
Szerintem azt kellene tenned,amit magad is leírtál utóbb.Akkor kicsit hallgatsz mindkét tanácsadódra.A szívedre és az eszedre is.
2009. máj. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!