Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félnek tőlem a fiúk csak azért mert skinhead csaj vagyok?! Ilyen ijesztőek lennénk?! 18/L
Ma 14:40 te tudod hogy miről beszélsz?
Nem tudom manapság hogy megy,de régebben a rap bulikba mindig felröppent a hír,hogy jaj ma jönnek ki a szkinyók.A kopaszok verték a rapereket,verték a punkokat,vertek ezt azt.Nem csak a cigányokat.
A médiában elhíresült náci robi,aki a fradista haverjaival csoportosan betámadott egy tehát1 17éves úte szurkoló srácot és nem elég,hogy megverték,de meg is késelték.Akkor abban az országban csak a cigányoktól kell félni?
Szerintem semmivel sem jobbak mint a cigányok.
Meg általában ez a fiatalokra jellemző,idősebb korban azért ezt többen levetkőzik.Ez olyan valahová tartozni kell.És én nem mondom azt,hogy nincs szép,csinos skinhead lány,de rájuk inkább az NDK típus és a nem túl szép arc jellemző.És mint a kérdező is írja magáról ő inkább ilyen.Így szinte természetszerű,hogy valami csúnyább,vagy magukat elcsúnyító,netán brutálisnak beállító kinézetű emberek közt találja meg a helyét.Meg mondjuk hülyén is nézne ki cicababák között,persze kérdéses az is,hogy befogadnák-e?
"Szerintem semmivel sem jobbak mint a cigányok."
Ezzel egyet kell,hogy értsek.Ismerek jópár skinheadet..Sajnos.Kevés volt akit bírtam is.
Kérdező,kép nélkül nehéz megmondani,de gondolom ez az öltözködésedben is megnyilvánul.Hát ezért "félnek".
nem minden "skinhead girl" nyírja fel a haját..ti inkább a bonheadekről beszéltek mert manapság ők is skinheadeknek mondják magukat..és én személy szerint szeretem a vad pasikat akik erőszakosabbak mint az átlag emberek..
Kérdező!
én inkább valamilyen szinten örülnék neki hogy tartanak tőlem ha nem mernek veled barátkozni, ismerkedni akkor nincsen semmi baj ez van majd lesz valaki aki barátkozik veled tudom mert én is "skinhead girl" vagyok és igen fel van nyírva a hajam.addig is maradj a te stílusodnál akik remélhetőleg követik az "eszmét" általában az ilyen emberek egy rock esetleg hungarista kocsmában találhatod meg.Nem tudom merre laksz szóval nem tudok neked most neveket sorolni de biztos leszek hogy találsz majd hozzád illő barátokat,
engem az is taszít (nem haveri szempontból) ha nem végtelenül kedves az illető
f18 szüzike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!