Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok szörtelenititek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szörtelenititek a karjaitokat?

Figyelt kérdés
Pár osztálytársamnak olyan szőrös h majdnem mint az enyém..
2011. dec. 19. 23:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Én igen.Epilálom.
2011. dec. 19. 23:56
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Mert miért szőrtelenítenék? Téged zavar? Akkor ne nézd. Így is elég helyen szőrtelenítik már magukat, de a karukat aztán TELJESEN fölösleges.
2011. dec. 19. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Pedig nekem is elég szőrös, mert fekete hajam van, úgyhogy a karomon is eléggé látszik. Kicsit zavar is. Viszont mikor előhozakodtam a témával a barátomnak, azt mondta, hogy NE tegyem, mert neki így tetszik, szerinte így szép a karom és egyáltalán nem szőrös. Mondjuk az övé mellett nem is érzem annak, mivel neki sűrű fekete szőr van rajta... :D

Ha nem kérte volna, hogy ne szőrtelenítsem, akkor valószínűleg már epilálnám, mint a lábamat. Viszont nekem az számít, hogy neki tessek igazán (azért magammal is ki vagyok békülve így, tehát nem arról van szó, hogy magamnak nem tetszek).

21/L

2011. dec. 19. 23:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Gyantázom

28n

2011. dec. 20. 00:00
 5/8 A kérdező kommentje:
engem se zavar hogy van de..azért ilyen másfél centis szőrszál vagy 1.. és fekete..:|
2011. dec. 20. 00:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát én fogtam már meg több olyan lánynak is a karját aki szőrtelenítette. Bökött. Az jobb?
2011. dec. 20. 00:20
 7/8 anonim ***** válasza:
nem, mert én szőke vagyok és nincs rajta szőr, vis nem látszik, csak ilyen pelyhek:DDD
2011. dec. 20. 10:09
 8/8 anonim ***** válasza:

igen!!! barna a hajam eredetileg, de ki van szőkítve, és iszonyúan undorítónak találom a saját testemen a szőrt... volt, hogy szemöldököm sem volt :D

szerintem gusztustalan, ha nincs szőrtelenítve, és nagyon látszik, de ez mindenkinek a maga dolga...

2011. dec. 20. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!