Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szörtelenititek a karjaitokat?
Nem. Pedig nekem is elég szőrös, mert fekete hajam van, úgyhogy a karomon is eléggé látszik. Kicsit zavar is. Viszont mikor előhozakodtam a témával a barátomnak, azt mondta, hogy NE tegyem, mert neki így tetszik, szerinte így szép a karom és egyáltalán nem szőrös. Mondjuk az övé mellett nem is érzem annak, mivel neki sűrű fekete szőr van rajta... :D
Ha nem kérte volna, hogy ne szőrtelenítsem, akkor valószínűleg már epilálnám, mint a lábamat. Viszont nekem az számít, hogy neki tessek igazán (azért magammal is ki vagyok békülve így, tehát nem arról van szó, hogy magamnak nem tetszek).
21/L
igen!!! barna a hajam eredetileg, de ki van szőkítve, és iszonyúan undorítónak találom a saját testemen a szőrt... volt, hogy szemöldököm sem volt :D
szerintem gusztustalan, ha nincs szőrtelenítve, és nagyon látszik, de ez mindenkinek a maga dolga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!