Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Antiszociális emberek hogyan ismerkednem vagy egyáltalán lehet e?
Antiszociálisnak vallom magam és nem szeretem a társaságot vagy ha valaki nagyon társas lény azt nevetségesnek tartom de azért néha s mostanság egyre gyakrabban megfordul a fejemben hogy azért egy valaki meg is csak kellene,lehetőleg egy barátnő akivel megtudok osztani mindent,jókat beszelni,és együtt este bebújni a meleg takaróba.
De ahogy körbe nézek és "ismerkedek" valahogy nem találok senkit.
Lehet hogy rossz körben mozgok de ha ez így van akkor hol lehet esélyem egy magam fajta partnert találni ?
Egyenlőre nem aggaszt túlságosan a kérdés mert jól érzem magam sőt,csak elgondolkodtam ezen.
Ha minden "normális" ember a számító gép élőt van és csak az áldást varja az süket füleknek imádkozik.
A többség pedig éli maga világat a maga által megkreált kis környezetben és elvan mint marci hevesen.
Amivel nincs baj de nekem ez nem jön be.
Remélem átérzitek egy kicsit és tudtok valami hasznos tanácsot adni.
Peace.
én is ilyen vagyok legtöbbször..mondjuk néha megyek koncertre, vagy 1-2 haverral iszogatunk, és azt elemezzük h milyen szarok az emberek :) 17/ L
Minden esetre én szivesen beszélgetnék egy ilyen sráccal, engem nagyon vonzanak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!