Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne tartson gyerekesnek?
Volt mar korombeli csaja de velem nem tudom mi van...En kezdtem a kapcsolatot es tul. keppen o elig csinalt valamit szal nem kezdett de amikor meg mar ott voltunk h beszelunk akkor elvoltunk aranyag .De o 17 en meg 13 es hat nem tom de am mondtak h nem vagyok gyerekes hozza de ketelkedem mert ugy hallottam vissza a sulibol h o flortol a kicsivel ...nah mondom ennyit errol.Felfogom h ebbol sem lesz sok minden igy de valahogy mindig bizom benne h csak tettszem neki mert valsz mivel utalt ra de akkor is talan kicsinek tartanak.H lehetne ezen valtoztatni? azt nem kerem h sehogy mert mar am is voltak barataim korabeliek es egy idosebb is szal...
koszi minden valaszolonak

Ahoz a korodon kellene valtoztatni de mivel hogy meg nincs idogep........hat az nem jonne ossze.biztos a nagyobbak mondjak h kicsi vagy mert OK nagyobbak.ne is torodj ezzel,legyel onmagad mert ha tettszel neki akkor biztos nem azert tettszel aki nem vagy hanem azert aki vagy!
Sok szerencset!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!