Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne tartson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne tartson gyerekesnek?

Figyelt kérdés

Volt mar korombeli csaja de velem nem tudom mi van...En kezdtem a kapcsolatot es tul. keppen o elig csinalt valamit szal nem kezdett de amikor meg mar ott voltunk h beszelunk akkor elvoltunk aranyag .De o 17 en meg 13 es hat nem tom de am mondtak h nem vagyok gyerekes hozza de ketelkedem mert ugy hallottam vissza a sulibol h o flortol a kicsivel ...nah mondom ennyit errol.Felfogom h ebbol sem lesz sok minden igy de valahogy mindig bizom benne h csak tettszem neki mert valsz mivel utalt ra de akkor is talan kicsinek tartanak.H lehetne ezen valtoztatni? azt nem kerem h sehogy mert mar am is voltak barataim korabeliek es egy idosebb is szal...

koszi minden valaszolonak

2009. máj. 18. 18:31
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Hát figu, szerintem először is nőlj fel! ne használd ezeket a plázacicás rövidítéseket, mert így még megérteni is nehéz, hogy mit kérdezel! Olvass szépirodalmat, azzal a szókincsed is nőni fog, a stílusod is csiszolódik! Ajánlok Neked: Jókai, Arany, Petőfi, Szabó Magda, Claire Kenneth, meg még egy csomó.... szóval, ha nem csak egy megkurt ribizli akarsz lenni, akkor legyél művelt!
2009. máj. 18. 18:35
 2/4 anonim ***** válasza:
73%

Ahoz a korodon kellene valtoztatni de mivel hogy meg nincs idogep........hat az nem jonne ossze.biztos a nagyobbak mondjak h kicsi vagy mert OK nagyobbak.ne is torodj ezzel,legyel onmagad mert ha tettszel neki akkor biztos nem azert tettszel aki nem vagy hanem azert aki vagy!

Sok szerencset!

2009. máj. 18. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:
43%
18:36---- te vagy részeg vagy, vagy bányász....
2009. máj. 18. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
13 éves vagy, mégis mit vártál, hogy annyira komolyan fog venni? Kétlem, hogy az idősebb barátod bármennyire is komolyan vett téged. Bírom, hogy feltesznek egy kérdést, és kiikszelik azt a választ, amiről tudják, hogy a helyes...Akkor meg minek?
2009. máj. 18. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!