Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/39 anonim válasza:
én ha eljössz hozzám, szívesen adok neked ingyen egy nagy pohár friss meleg vizet.
22/39 A kérdező kommentje:
Nem szeretem annyira a meleg vizet, elcsapja a gyomrom.
2011. dec. 18. 21:19
23/39 anonim válasza:
lásd milyen nagylelkű vagyok, akkor adok neked egy pohár hideg vizet, ha azt jobban szereted :D
24/39 anonim válasza:
sőt, vennék neked egy bon-bon-t is, amit aztán ágyban fekve megennénk, és néznénk barátság extrákkal című filmet a fullhd tvmen :D
25/39 A kérdező kommentje:
A csoki az már vonzóbb ajánlat. De a barátság extrákkal már láttam a full HD tévénken :D xD
2011. dec. 18. 21:24
26/39 anonim válasza:
Lehet kiírok én is valami ilyen kérdést, szakadok a válaszokon..:DDD "lást milyen nagylelkű vagyok":DDDD Nekem is kék szemem van, és fehér bőröm.. Egyébként szerintem a kérdező egyáltalán nem ajnároztatja magát, nem azt kérdezte, hogy szerintetek is ronda a szemem, mikor tudja, hogy szép, aztán sajnáltatja magát, hogy de rossz neki, stb... A legtöbb kérdés ilyen, szerintem ez egyáltalán nem, de ahogy érzed, válaszoló..
27/39 anonim válasza:
Pedig azt hittem ilyen remek ajánlatot más nem tud nyújtani. :) Akkor megnézzük azt a filmet hogy Durr, durr, csók. Na ez hogy hangzik?:D
28/39 anonim válasza:
Nekem is kék szemem van,fehér bőröm,sötét hajam :DCsak nekem a pupillám körül ilyen világossárga folt van és olyan érdekes.
29/39 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó előtti én is így gondolom. Utolsó hát ezt még meggondolom... Azt a filmet még nem láttam, ha van ilyen persze. De idegen bácsikkal nem szokásom filmezni!
2011. dec. 18. 21:27
30/39 anonim válasza:
Durr durr csók!!:DImádom azt a filmet!!Kérdező egyezz bele!!!:D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!