Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én cigány vagyok a bn-m eg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én cigány vagyok a bn-m eg fehér telljesen a szülei nem engedik hogy eggyütt legyünk mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 12:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
75%
Hipó az talán segít.
2011. nov. 14. 12:22
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
változtasd meg az összes cingántot, akkor majd talán
2011. nov. 14. 12:27
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
A szülei nincsenek jó véleménnyel a cigányokról. Beláthatod, hogy teljes joggal érezhetnek így. Bizonyítsd be, hogy te rendes ember vagy. Pl. kezdj el megtanulni magyarul írni. A kérdésedben sok hibát vétettél. Nyilván nem vagy egy jó tanuló, talán buktál is egyszer-kétszer. Szedd össze magad és küzdj!
2011. nov. 14. 12:27
 4/24 anonim ***** válasza:
11%
Hát ha sehogy se mennek bele a szülei és szeretitek egymást egyszerű megszöktök. Ilyenkor az a célszerű biztos tudod. Lesz veszekedés az biztos de idő után a szülei elfogadnák hidd el. Ha meg a lány ebbe nem menne bele vagy esetleg nemjutott ez eszedbe akkor nemnagy ott a szeretet köztetek szerintem.
2011. nov. 14. 12:41
 5/24 anonim ***** válasza:
69%

"....Hát ha sehogy se mennek bele a szülei és szeretitek egymást egyszerű megszöktök...."

Ilyen felelőtlen, és meggondolatlan tanácsot egy percig se vegyél komolyan!!!!

2011. nov. 14. 12:45
 6/24 anonim ***** válasza:

A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad.

# 5/5 Időpont ma 12:45

Ez tökéletes tanács ha börtönbe juttatunk egyet... :)

2011. nov. 14. 12:50
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát sajnálom magyarok ehhez nemértenek de ez evvel jár ha tiltják őket.
2011. nov. 14. 12:53
 8/24 anonim ***** válasza:
88%

nem normálisak szerintem az ilyen interrasz kapcsolatok.ha fehér csaj lennék előbb mennék el leszbinek minthogy cigánnyal kezdjek.ha meg cigány fiú lennék semmiképp nem kezdenék fehér lánnyal.azt hiszed attól hogy nem koptatott le ,kosarazott még ki nyert ügyed van? a szüleit nem tudod lenyűgözni.idő kérdése és a csaj is otthagy mert gyakran MÉG a házasság első éveiben is inkább a szülőkhöz lojálisabbak a fiatalok mint a párjukhoz.

A legendás anyós-vej ellentét ennél jóval bagatelebb dolgok miatt vannak pl.:meglátogatnak mikor a hátad közepére se kívánnád őket mert a gyerek táborban van szal lenne egy kis magánéletetek ilyesmi...Ne fűz az ügyhöz sok reményt mert nem biztatóak a kilátásaid

2011. nov. 14. 12:56
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Kedves kérdező a jelenlegi helyzet az, hogy a néped 70% értelmi, érzelmi és szellemi szinten nagyon le van maradva attól, amilyennek egy normális, kultúrált, becsületes európai embernek kellene lennie, a maradék 30% pedig hiába teljesen normális, az emberek általában arról a 70%-ról hallanak, velük találkoznak, róluk olvasnak.

Mindezek után én is megtiltanám a lányomnak, hogy bármi köze legyen egy romához, mert nem tudhatom, hogy az adott roma melyik csoportba tartozik, továbbá meg sem tudnál győzni, mert tudom, hogy a néped tagjai remek színészek és csalók. Továbbá nem akarnám, hogy az unokám félvér legyen, és őt is megkülönböztetés érje a bőrszíne miatt. Mit tehetnél? Változtasd meg a sajátjaid gondolkodását, vedd rá a többi romát, hogy dolgozzanak a bűnözés helyett. Ha a magyarok azt látnák, hogy a romák igenis próbálkoznak dolgozni, ahelyett, hogy lopnak, csalnak, gyilkolnak, akkor talán változna valami. Talán. A probléma az, hogy a néped több mint 300 éve nem tud beilleszkedni a magyar társadalomba, meg úgy egyáltalán bármilyen normális európai társadalomba, mindezek után nem kell csodálkozni, hogyha hátrányos megkülönböztetés ér titeket.

2011. nov. 14. 13:08
 10/24 anonim ***** válasza:
10%
Ne legyetek már ennyire előítéletesek! Ezt úgy utálom!!! Szerintem csak akkor tudod ezt megoldani, ha megismered a szüleit és bebizonyítod nekik, hogy normális, jó ember vagy, aki tényleg megérdemli a lányukat. Persze ez nagyon nehéz lesz, mivel eleve negatívan állnak hozzád és nagyon kell igyekezned!! De ha szereted a lányt és tényleg hajlandó vagy erre, akkor szerintem sikerülhet! De akkor
2011. nov. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!