Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én cigány vagyok a bn-m eg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én cigány vagyok a bn-m eg fehér telljesen a szülei nem engedik hogy eggyütt legyünk mit tehetnénk?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 12:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Adj bele mindent!
2011. nov. 14. 13:19
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

"Kedves kérdező a jelenlegi helyzet az, hogy a néped 70% értelmi, érzelmi és szellemi szinten nagyon le van maradva attól, amilyennek egy normális, kultúrált, becsületes európai embernek kellene lennie,"

Van az 100% is.

A kérdésre a válasz: felejtsétek el azt a gyerekes fellángolást és maradjatok a saját fajtátoknál, de azt is csak pár év múlva, mindenki jobban fog járni.

2011. nov. 14. 13:30
 13/24 anonim ***** válasza:
85%
Most lehet, hogy én vagyok az értetlen de mi a jó élet akar lenni az a bn-m? Nem sikerült rájönnöm.
2011. nov. 14. 13:41
 14/24 anonim ***** válasza:

A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.

# 13/13 Időpont ma 13:41

:)

2011. nov. 14. 13:43
 15/24 anonim ***** válasza:
91%

ma 12:53 Ha nem vagy magyar, mit keresel Magyarországon?

Szomorú, de a néped megdolgozott azért, hogy ne bízzunk bennük. És itt most nem a bőrszínről beszélek, mert az senkit se érdekelne, ha rendesen dolgoznátok, nem belőlünk élnétek, nem lopnátok, csalnátok. És emellett még durva megjegyzésekkel illettek minket, egyből rasszista, az akinek ez nem tetszik. Halálra van ítélve a kapcsolatotok.

2011. nov. 14. 13:47
 16/24 anonim ***** válasza:
16%

Pedig kedves válaszolók itt csak úgy lesz megoldás, ha cigány házasodik fehér magyarral, zsidóval, mindenfélével.

Ha a cigány csak cigánnyal jönne össze, akkor tiszta árijája 20 év elteltével nem 3 millió, hanem 5 millió lenne. Utána a kisebség lenne a többség. Nem jobb az a verzió, hogy félvérek? Félvér gyerekek szépek. Néger-fehér, kínai-magyar, stb. Csak ez a megoldás! Kutyák közt is a korcsok az egészségesebbek, ne áriázzunk! Faji megkülönböztetés nélkül válasszunk! Különben eltűnik abszolút a fehér dns. Mi csak egy gyereket vállalunk, cigány 5-öt, kettő közt ideális, mondjuk a 3, így növekszik a magyarság :)

2011. nov. 14. 14:49
 17/24 anonim ***** válasza:
81%
Hagyd őt el! Nem neked való! Keress valakit a fajtádból, mert arra semmi esélyed nincs, hogy normálisan gondolkodó szülőket meggyőzz az igazadról, és bizony a "bn"-ed szülei igen helyesen gondolkodnak.
2011. nov. 14. 16:31
 18/24 anonim ***** válasza:
Nem tudtok ellene mit tenni.ne foglalkozzatok azzal hogy ki mit mond.Ha szeretitek egymást akkor ne más döntse már el hogy ti együtt lehettek-e.Hány évesek vagytok????
2011. nov. 14. 16:44
 19/24 anonim ***** válasza:

"Angel1992"

Gondolom te sem láttál még élőben cigányt. Gyere el egy napra Borsodba és azután oszd itt az észt.

2011. nov. 14. 17:20
 20/24 anonim ***** válasza:
57%
nincs mit tenni,sajnos meg kell ölnöd magad :S
2011. nov. 14. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!