Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire kitoltam vele, vagy csak ő látja úgy?

Figyelt kérdés
Miközben jártam a barátommal elkezdett keresni az exem, akin még nem teljesen léptem túl. Ennek hatására elmúltak az érzelmeim a jelenlegi barátom iránt, bár nem történt még semmi az exemmel csak rájöttem, hogy őt szerettem végig. Nos, őszinte akartam lenni a barátomhoz (2 hét után), ezért elmondtam neki, hogy nem léptem túl az exemen és emiatt szakítottam is vele, mert nem akartam átvágni. Ő most emiatt úgy érzi, hogy nagyon átb*sztam a fejét és, mondta, hogy örülhetek, hogy nem küldött még el a francba. Pedig normálisan bántam vele végig. Nyaliztam is neki szakításnál, hogy jobbat érdemel nálam meg stb. Most akkor igaza van vagy nem? L/16
2009. máj. 18. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Addig igazad van, hogy elhagytad, mert rájöttél, hogy nem ő kell neked. Nem kezdenék új kapcsoaltot, amíg még kötődök az exhez.
2009. máj. 18. 16:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Amikor vele összejöttem, nem érdekelt már az exem. Illetve érdekelt, csak nem voltam képes beismerni magamnak. Jogosan viselkedik akkor így velem?
2009. máj. 18. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igaza, bunkón reagálta le.

Te viszont nagyon korrekten és tisztességesen viselkedtél! Gratulálok, egyre ritkább ma az ilyen!

2009. máj. 18. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:

Hát a kicseszést értheti úgy is, hogy ő úgy érzi, hogy kihasználtad, mai valljuk be, kívülről tekintve is úgy tűnhet sokaknak, tehát ebből a szempontból igen, nagyon.

De az viszont becsülendő, hogy amikor rájöttél minderre, akkor nem folytattad ezt az "álkapcsolatot", és nem bújtál e mögé, hanem felvállaltad.

Én nem tudnék haragudni rád, ha pasiból lennék, hiszen mindenki a maga útját járja, ha az kell neki, tegye.

Ne aggódj majd megbékél.

Egyébként vehetjük két szemszögből, vagyis háromból is a dolgot.

Kívülállóként én azt mondanám, hogy nem csesztél vele ki, sőt majdnem, hogy jót tettél, hogy elmondtad mi hogyan van.

Az ő szemszögéből tekintve viszont kicsit elrontottad, hiszen elég megalázó lehet "megtudni", hogy csak "kihasználtak".Persze nem, de ő ezt érzi...

A te szemszögedet pedig ismerjük.:)

2009. máj. 18. 16:29
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi.:)

Igen, pont azt hitte ő is, hogy kihasználtam és csak vígasznak kellett, pedig nekem ilyesmi eszembe se jutott. Egy ideig tényleg boldog voltam vele és úgy éreztem szeretem, viszont azt az exemet már 1 éve szerettem akkor. Gondoltam figyelmeztetnem kell a barátomat, hogy lehet, hogy nem tudnék ellenállni az exemnek ha kezdeményezne. Csak hogy ne érje kellemetlen meglepetés. Viszont nem jöttem volna össze az exemmel, amíg vele vagyok. De most elég szemét módon bánik velem ezek után, pedig szívesen barátkoztam volna még vele.

2009. máj. 18. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
sajna ez a szerelemből barátság nem nagyon szokott működni, akkor se, ha nincs a képben 3.
2009. máj. 18. 16:36
 7/10 anonim ***** válasza:
sajnos jogossan haragszik rád mivel ő teljessen beléd van/volt zúgva és most meg azzal jöttél neki hogy nem is őt szereted(gondold bele magad az ő helyzetébe)te mit éreznél?
2009. máj. 18. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Érdekes történet.Én megértem,hogy a srác úgy érzi kitoltál vele,hisz ha belegondolok nekem is nagyon fájna ha a barátom akibe beleestem közölné velem,hogy "bocsika de még mindig az előző barátnőmet szeretem".Főleg ha a kapcsolat elején meg is beszéljük,hogy egyikünk sem jár senkivel,és nem vigaszként kell a másik...De te ettől függetlenül korrekt voltál,de azért szerintem mégiscsak ott van az,hogy te a kapcsolatba csak azért mentél bele mert reménykedtél abban,hogy elfelejted a exbarátodat...Nem hibáztatlak hisz sokan ezt a megoldást választjuk,hisz könnyebb egy nagy csalódást átvészelni ha van az ember mellett valaki...és soha nem lehet tudni,hogy az a valaki nem az igazi-e...
2009. máj. 18. 16:51
 9/10 anonim ***** válasza:

Neked van igazad.

Én is voltam hasonló helyzetben, szakítottam, mert mást szerettem (és még mindig). A srác szerelmes volt belém, szegény nagyon kiborult, elhordott mindennek. Aztán bocsánatot kért, de ez már engem nem érdekelt, mert gusztustalanul bánt velem, pedig én csak nem akartam sokáig hülyíteni.

Ne foglalkozz vele...

2009. máj. 18. 17:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Nos, 16 évesen 2 hét alatt nem történhetett olyan sokminden. Azt sem értem mellesleg, hogy hogy lehet két hét után járásnak titulálni egy kapcsolatot. Úgy látszik én már nagyon vén vagyok ehhez.

Hűséget csak hosszú idő után lehet biztonságosan fogadni. addig teljesen felesleges, mert idő kell amíg kiderül hogy össze illesz-e a másikkal vagy nem.

Szerintem inkább arra is rájöttél, hogy ez az új fiú nem tetszik neked annyira, mert ha annyira tetszene akkor nem gondoltál volna a régire. Úgyhogy a régi nélkül is szakítottál volna vele.

2009. máj. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!