Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez féltékenység? (bővebben lent)
A párotok kiírja az egyik közösségi oldalon az üzenőfalára egy énekesnő nevét 3x, mire te annyit írsz alá kommentként, hogy én mikor kapok ilyet?
Szerintetek féltékeny voltam?
Párom szerint igen, és azt mondta, hogy majd akkor beszélünk, ha nem leszek az énekesnőre féltékeny!
drága nem a kérdésre válaszoltál!
Nem értem, hogy miért vagyok hisztis..
Én vagyok a menyasszonya és mégis nekem soha nem ír ki semmit, soha nem küld egy zenét egy idézetet, az ex csajának legalább havonta egyszer megteszi.
Ő most dolgozik ezért nem lakunk együtt, ezért is esik rosszul, hogy semmi kedvességet nem kapok tőle.
A másik meg, hogy ha én hisztis vagyok, akkor az mi már, hogy nem beszélünk addig ameddig féltékeny vagyok arra az énekesnőre akit soha nem kaphatna meg?
Na ezt az ex csajos dolgot miért nem említetted?:S
Így már teljesen megértelek...Szerintem beszélj a pároddal és mond el neki,hogy nem akarod korlátozni,de ez nagyon rosszul esik neked.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!