Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen nehéz a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a szerelem?

Figyelt kérdés
2éve járok a barátommal,120 km-re lakunk egymástól...hétvégenként tudunk együtt lenni,eddig kevésbé volt nehezebb túlélni a hétköznapokat de mostmár elviselhetetlen:( Ha ott vagyok náluk és ott a hugának a barátja akkor mindig rajtuk lóg...meg ilyesmik...ezek talán közre játszanak?szombaton egész nap sírtam mert nem foglalkozott velem nagyon...segítsetek lécci!!!16/L
2009. máj. 18. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Megértem, olvasom, hogy nagyon szereted. Rendben van.

Ha nagyon zavar, hogy nem veled van, akkor beszélj erről vele. Kérd meg, hogy menjetek el most ketten ide vagy oda.

A 120km messze van, de mivel ezt már a kapcsolat elején is tudtátok, illetve 2 éve így van, gondolom, hogy az, hogy nap mint nap nem találkozhattok annyira azért nem elkeserítő számodra ( mivel ezzel tisztában voltál és eddig se volt baj [remélem] ).

És bár máshová is leírtam ezt, azért megteszem még egyszer. Mielőtt nagyon elkeserednél, gondolj bele milyen lehet egy tolószékesnek...ismerősöm 6 éves korától tolószékbe kényszerült -> most 50 éves, felesége van és 4 gyereke. Még sosem láttam nagyon letörtnek. Pedig hidd el lett volna _bőven_ miért elkeserednie és sírnia!

Van, hogy én is elszomorodok valamin ( mondjuk az én keresztem is megvan pár tonnás :( ), de olyankor belegondolok az ismerősöm helyzetébe...hogy neki mit kellett eddig kiállnia és mit kell még - és ilyenkor megkérdezem magamtól "tulajdonképpen mi bajom van?". Hiszen sokszor az övéihez képest az én problémám a borsószem nagyságot se éri el.

Fel a fejjel :)

Sárky

2009. máj. 18. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
minek jöttél vele össze, ha nem tudtok rendesen találkozni? Azoknak nehéz a szerelem, akik ennyire erőltetik, mint te.
2009. máj. 18. 16:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem erőltetem,szeretjük egymást,eddig nem is volt gond a távolsággal,csak nem értem,mostanában miért okoz gondot hogyha nélküle vagyok...nem tudom hogy az közrejáccik-e hogy nem foglalkozik velem már annyit mint régen és hogy miért van ez
2009. máj. 18. 16:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Biztosan közrejátszik, de az, hogy miért van azt nem tudom. Ötleteim vannak, de nem ismerem a szituációt, így nem akarlak Téged sem felvidítani valami kis apró problémával, sem pedig elkeseríteni egy nagyobbal, mert 99%, hogy tévedek.

Azt tudom ,mondani, mint az előbb is: beszél erről vele.

Szépeket!

Sárky

2009. máj. 18. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!