Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Járnátok fiatalabb fiúval?
01:14
Valóban érdekes dolog, mert egy férfi 12 évesen már ugyanannyira érett nemileg, mint amennyire a vele egykorú nő, hiszen kezd jönni a sperma, amivel már képes a gyereknemzésre ugyanolyan minőségben, mint amennyire egy nő 12 évesen a teherbe esésre.
"és nem pártolom fiatalon a gyerekvállalást, de a legtöbb lány ha fiatalon teherbe esik, és úgy dönt, megszüli a gyereket és felneveli, akkor képes erre, míg a legtöbb pasi fiatalon már ennek a gondolatától is irtózik, otthagyja a csajt. nem sok fiatal apukáról hallani... inkább elmennek tovább nőzni."
És akkor mi van? Te ezzel semmit nem magyaráztál meg. Ráadásul nagy hülyeséget írtál. Ha ilyen idősen megszüli, akkor nem tudja felnevelni. A szülei átvállalják. Még az is előfordul, hogy inkább megöli. Nem sok fiatal anyukáról hallani.
"a lányok előbb képesek megállapodni, és hosszú kapcsolatra, valamint kevésbé csalják meg a párjukat, mint a fiúk. ez statisztika."
A lányoknak ketyeg a biológiai órájuk, mert nagyon hamar elvesztik a teherbe esésük képességét, míg a férfiak idős korukban is képesek megtermékenyíteni a nőket. A megcsalás amúgy egyéni probléma.
Amikor 18 évesen a szünetekben beszélgettem a haverral, addig a fiúk és a lányok egyaránt állat módjára viselkedtek. Itt is csak 1-2 ember volt, aki ebből kimaradt.
Tehát ennyit arról, hogy a lányok előbb érnek. Amúgy te biztos csaj vagy, mert csak azok hisztiznek ezen. Nem bírnak szembenézni az igazsággal. Bántja az önérzetüket. Bátran olvass utána, kérdezz meg szakembereket mert nem mindenhol a te tévhitedet erősítik. Egy közeli példa: a való élet rögtön cáfol téged. :)
hát persze:) mindegy, nem vitatkozok ezen, 12 évesen egy srác még nem képes biológiailag a gyermeknemzésre, úgyhogy hatalmas tévedésben élsz.
és a gyerekfelneveléssel csak arra óhajtottam célozni, hogy a lányok hamarabb megkomolyodnak egy ilyen komoly feladatra. és nagyon sok fiatal anyuka van, például a keresztanyám, aki 19 évesen szült. és felnevelt két gyereket EGYEDÜL, mert persze a 20 éves pasi otthagyta, mert még élni akart. felelősségvállalás nem volt benne.
jah, gondolom a lányok milyen állatságokat művelhettek :D a lányok nem szoktak verekedni x) sem krétával dobálózni. de lényegtelen, nem vitatkozok veled ezen. elmondta a véleményem, aki egyetért vele egyetért, aki nem, az nem. mindenkinek szíve joga azt gondolni, amit csak akar, ha te így gondolkodsz, hát legyen így. nekem más a véleményem, és úgyis mindenki a saját igazát fogja hajtani.
de egészen mellesleg az, hogy a fiúk 1-2 évvel később kezdenek érni fizikailag, már az általános sulis bioszkönyvekben is benne van.
azt meg, hogy egy srácnak általában mikortól van megtermékenyítésre képes normális ondója, azt hagy tudjam már én jobban, mivel orvosnak tanulok:)
ettől függetlenül persze higgy, amit akarsz. lehet, hogy te pont korán érő típus voltál, előfordul. lányok között is vannak olyanok bőséggel, akik még 20 évesen is egy 12 éves érzelmi szintjén vannak.
Te nagyon tévedsz. Mit ahogy írtam, 12 évesen egy srác ugyanannyira képes gyereknemzésre, mint amennyire egy lány képes teherbe esésre 12 évesen.
Én meg arra óhajtottam célozni, hogy a nők jóval hamarabb kiöregednek a gyerekvállalás lehetőségéből, ezért sietnek. De ne keverd össze a 19 éves anyukát az ettől fiatalabbal.
A másik meg hogy nagy tévedésben élsz, ha aszt hiszed, hogyha egy lány gyerekként szül gyereket akkor érett lesz.
Már ott elbukott a meséd, hogy verekedés, mivel a lányok nem tudnak verekedni. :) Ehelyett inkább vonyítanak mindenen mint a fába szorult féreg, ribanckodnak, ... Természetesen neked fel sem tűnik, hogy a lányok miket csinálnak. Ez arra utal, hogy te is közéjük tartozol. :D Nem meglepő, hogy ami már téged érint arról te csendben elsunnyogsz. :)
"de egészen mellesleg az, hogy a fiúk 1-2 évvel később kezdenek érni fizikailag, már az általános sulis bioszkönyvekben is benne van."
Az egy dolog. Néha szoktak olyasmik is lenni tankönyvekben, amiknek közük sincs a valósághoz. Például a fizika tankönyveket is nemrég átírták, amikor rájöttek, hogy rosszul tudták az eddigieket.
"azt meg, hogy egy srácnak általában mikortól van megtermékenyítésre képes normális ondója, azt hagy tudjam már én jobban, mivel orvosnak tanulok:)"
Ne akard már jobban tudni egy biológia tanártól! ;)
Az is lehet, hogy te koránérő típus voltál. Ugyanúgy ahogy a lányoknál, a fiúk között is előfordul, hogy 20 éves létére letagadhatna éveket a korát illetően.
Amúgy hiába akarsz vitatkozni a tényekkel, attól még azok nem fognak megváltozni. Vagyis a lányok és a fiúk azonos időben érnek, hiába küszködsz itt. Vagy elfogadod a tényeket, vagy továbbra is a tévhiteidben élsz. :)
Nem tehetek róla, hogy te a saját szubjektív véleményedet akarod tényként beállítani.
Mindenesetre akkor maradj a tudatlanságodban. ;)
Na mi van, fáj az igazság?
Többször láttam, hogy azt hangoztatjátok, hogy a lányok előbb érnek... pedig nem érnek előbb. Jobb, ha elfogadjátok, hogy a lányok ugyanakkor érnek (testileg is és lelkileg is), mint a fiúk, mert ez bizonyított tény! A tényekkel meg hiába vitatkoztok, mert attól még azok nem fognak megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!