Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Járnátok fiatalabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Járnátok fiatalabb fiúval?

Figyelt kérdés
Ha igen, írjátok meg a korotokat, és hogy mennyi a maximum,amennyivel fiatalabb lehet tőletek a srác!
2011. dec. 17. 20:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Utolsó

Szerinted lehet, hogy úgy van, de valójában a fiúk nem érnek később.

2011. dec. 17. 22:32
 12/33 anonim ***** válasza:
18 belefér 20
2011. dec. 17. 22:38
 13/33 A kérdező kommentje:
Piha, átlagban ahogy látom elfogadott ha fiatalabb a fiú. Én is így vagyok vele, volt már fiatalabb barátom, de voltak akik megszóltak ezért...
2011. dec. 17. 22:44
 14/33 anonim ***** válasza:
30%
tudományosan is bizonyított tény, hogy a fiúk később érnek, kedves kételkedő. mind fizikailag, mind pedig lelkileg. és ezt tapasztalom is egyébként. vannak kivételek, de nem sok.
2011. dec. 17. 23:17
 15/33 anonim ***** válasza:
nem
2011. dec. 17. 23:26
 16/33 anonim ***** válasza:
17 vagyok, és simán...mondjuk 16,15 évessel, az alatt már ne, az már sok, de addig simán :)
2011. dec. 17. 23:30
 17/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs semmi baj azzal, hogy pár évvel fiatalabb. Ez a később érnek duma hülyeség, mert ez tökre egyénfüggő én max 2 évvel fiatalabbat tudnék barátomként elképzelni, mégis a barátnője akarok lenni nem az anyja.
2011. dec. 17. 23:51
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

23:17

Ennyire fáj az igazság neked? Pedig valós, bizonyított és az életben is mindig beigazolódó tény, hogy a fiúk nem érnek később semmilyen szempontból. A lányok fizikai és lelki szempontból is ugyanakkor érnek, mint a fiúk.

2011. dec. 17. 23:52
 19/33 anonim ***** válasza:
45%

tudod, ez érdekes dolog, mert egy nő fizikailag már 12 érett nemileg, hisz van peteérése, míg a fiúknak ez később következik be, később lesz csak képes a gyermeknemzésre, 12 évesen még normál minőségű ondója sincsen.

és nem pártolom fiatalon a gyerekvállalást, de a legtöbb lány ha fiatalon teherbe esik, és úgy dönt, megszüli a gyereket és felneveli, akkor képes erre, míg a legtöbb pasi fiatalon már ennek a gondolatától is irtózik, otthagyja a csajt. nem sok fiatal apukáról hallani... inkább elmennek tovább nőzni.

a lányok előbb képesek megállapodni, és hosszú kapcsolatra, valamint kevésbé csalják meg a párjukat, mint a fiúk. ez statisztika.

ja és, amikor 18 évesen mi a szünetekben a gimiben beszélgettünk, addig a fiúk krétával dobálták egymást, és verekedtek... egy ELIT gimnáziumban. és csak 1-2 ember volt, aki ebből kimaradt, azt meg persze kinézték, és cseszegették.

szóval ennyit arról, hogy a fiúk ugyanakkor érnek. amúgy te biztos pasi vagy, mert csak azok hisztiznek ezen:D bántja az önérzetüket. bátran olvass utána bármelyik komolyabb tudományos biológia vagy pszichológia könyvbe, mindenhol ezt írják:)

2011. dec. 18. 01:14
 20/33 anonim ***** válasza:
*12 évesen érett nemileg
2011. dec. 18. 01:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!