Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő engedi magát simogatni az jelent valamit?
Kérdezd meg Tőle. Elég érett kell legyen egy őszinte válaszhoz.
Lehet, hogy ez neki abszolút baráti, lehet viszont,hogy nem mer kezdeményezni.
Mondogattam neki már többször hogy szeretem meg így meg úgy, meg szerelmes levelet is írtam neki, de a símogatást továbbra is hagyja. De viszont hogyha rákérdeztem hogy szeret-e mindig azt mondta hogy nem.
Konkrétan már arra is rákérdeztem hogy lefekszik-e velem. Hebegett-habogott majd nem volt a válasz. De simogatni továbbra is lehet.
Én nem tudom hogy igazat mond-e vagy csak két vasat tart a tűzben...
Nagyon is határozott az a nő, a mostani pasija egy szűz, kezdeményezni nem merő ember volt, ott a nő kezdeményezett ezt biztos forrásból tudom.
Tehát nem a határozatlansága a baj az tuti.
Nade akkor mi a baj? Miért nem akar többet? Miért mond nemet?
De a legfőbb kérdés: miért engedi magát simogatni ha van pasija?
Szerintem elég gyerekes vagy. Írod, hogy kérdezgeted tőle szeret-e. Hogyan is szerethetne, ha nem alkottok egy párt? Maximum tetszel neki, de őszintén szólva szerintem csak barátként tekint rád.
Ajtóstól rontasz a házba azzal a kérdéssel is, hogy lefekszik-e veled. A nőknél normális esetben több kell, mint egy férfinél ehhez. Ha már ennyire leradadtál a simogatásnál, akkor simítsd inkább végig a combját, vagy hasonló. A reakciójából tudni fogod, hogy érdemes-e próbálkozni.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!