Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő engedi magát simogat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő engedi magát simogatni az jelent valamit?

Figyelt kérdés
Van egy nő, 32 éves, 1 éve van együtt jelenlegi pasijával. Az előzővel 14 évig volt együtt. De ennek ellenére nekem engedi hogyha simogatom a hátát, fejét. Ez jelent valamit, akar tőlem valamit? Ez poénkodásból indult de mindig mikor találkozunk megengedi hogy megsimizzem (nem intim részen). Ő soha nem viszonozza. Szerintetek akar tőlem valamit?
2011. dec. 17. 20:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem csak tűri a nyomulásod.
2011. dec. 17. 20:20
 2/11 anonim ***** válasza:
jó hülye vagy..:D
2011. dec. 17. 20:20
 3/11 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg Tőle. Elég érett kell legyen egy őszinte válaszhoz.

Lehet, hogy ez neki abszolút baráti, lehet viszont,hogy nem mer kezdeményezni.

2011. dec. 17. 20:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Mondogattam neki már többször hogy szeretem meg így meg úgy, meg szerelmes levelet is írtam neki, de a símogatást továbbra is hagyja. De viszont hogyha rákérdeztem hogy szeret-e mindig azt mondta hogy nem.

Konkrétan már arra is rákérdeztem hogy lefekszik-e velem. Hebegett-habogott majd nem volt a válasz. De simogatni továbbra is lehet.

Én nem tudom hogy igazat mond-e vagy csak két vasat tart a tűzben...

2011. dec. 17. 20:29
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne bénázz! Ha olyan körülmények között vagytok, simogatás mellett kezd el vetkőztetni is, majd meglátod arra mit reagál. Vannak ilyen határozatlan nők, őket nem szabad megkérdezni! :)
2011. dec. 17. 20:32
 6/11 A kérdező kommentje:

Nagyon is határozott az a nő, a mostani pasija egy szűz, kezdeményezni nem merő ember volt, ott a nő kezdeményezett ezt biztos forrásból tudom.

Tehát nem a határozatlansága a baj az tuti.

2011. dec. 17. 20:40
 7/11 A kérdező kommentje:

Nade akkor mi a baj? Miért nem akar többet? Miért mond nemet?

De a legfőbb kérdés: miért engedi magát simogatni ha van pasija?

2011. dec. 17. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor legyél Te a domináns! Most még egy kicsit küzd a saját "erkölcsivel", de ha elég ügyes vagy...
2011. dec. 17. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem elég gyerekes vagy. Írod, hogy kérdezgeted tőle szeret-e. Hogyan is szerethetne, ha nem alkottok egy párt? Maximum tetszel neki, de őszintén szólva szerintem csak barátként tekint rád.

Ajtóstól rontasz a házba azzal a kérdéssel is, hogy lefekszik-e veled. A nőknél normális esetben több kell, mint egy férfinél ehhez. Ha már ennyire leradadtál a simogatásnál, akkor simítsd inkább végig a combját, vagy hasonló. A reakciójából tudni fogod, hogy érdemes-e próbálkozni.

23L

2011. dec. 17. 20:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Bocsi, afölött átsiklottam, hogy van pasija. Akkor szerintem hagyd a fenébe, válassz független lányt.
2011. dec. 17. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!