Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs csajom, ha viszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs csajom, ha viszonylag jól nézek ki és adok magamra?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 21:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Stílusom elegáns, jól tanulok, sokat bulizok és ott sokszor felcsípek valakit, de komolyan még sohasem jött össze.
2011. dec. 16. 21:25
 12/19 anonim ***** válasza:
A diszkós ribiktől ne is várj normális kapcsolatot!
2011. dec. 16. 21:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg kellemetlen a leheleted.
2011. dec. 16. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
Ismerős a szitu, bár én csak januárban leszek 17. Valszeg mert nem kezdeményezünk.
2011. dec. 16. 21:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Normális lányokat nem ezzel fogsz megfogni : )
2011. dec. 16. 22:14
 16/19 kolosbean ***** válasza:
talán mert mégsem nézel ki olyan jól :D
2011. dec. 16. 22:27
 17/19 anonim ***** válasza:
A külső csak 1 dolog,még nem feltétlen elég egy lánynak.A határozottságot,magabiztosságot szeretik főként.
2011. dec. 17. 12:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert a külső nem minden. Nálam hiába néz ki egy srác iszonyú jól, ha az jön le, hogy csak egy menőarc, aki túl sokat gondol magáról. Az ilyeneket kerülöm nagy ívből, nem állnék le eggyel sem. Persze nem tudom, te milyen vagy, így csak azt tudom mondani, hogy ne a tökéletest keresd, legyél magabiztos és kezdeményezz a nem túl feltűnő, de szép lányoknál:)
2011. dec. 17. 20:20
 19/19 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy bunkón viselkedsz úgy általában? ugyan csak 2 évvel vagyok nálad idősebb, de ahogy észrevettem, a korunkbeliek (inkább a te korodbeliek,mert te még gimnazista vagy,én pedig fősulis :P) el vannak maguktól szállva. csak nem tudom mire fel...
2011. dec. 28. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!