Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyeek? :S
Figyelt kérdés
van egy fiú aki már pár éve nagyon jó barátom. De mostanában hónapok óta érzem hogy már többet érez mint szimpla barátságot. Egy hete szerelmet vallott nekem. :/ Nagyon szeret engem és már nem tud rám barátként tekinteni. Én viszont barátként szeretem. Mit gondoltok érdemes lenne megpróbálnom vele hátha kialakul valami és működni fog, bele szeretek?! Mert barátok már igyse ugyse tudnánk maradni mert ő sokkal többet érez :S2011. dec. 16. 21:11
1/6 A kérdező kommentje:
17/L
2011. dec. 16. 21:11
3/6 anonim válasza:
Nem fog működni, ha nem szereted.
"életem szerelme"(első perctől megfogtam, pedig kisegér voltam akkoriban) nagyon kedves barátom volt a gimis évek alatt. Szerelmes volt/szeretett. Sose tudjuk meg működött volna, mert a barátságunk fontosabb volt. Nem tudtam férfinek kezelni...
4/6 anonim válasza:
Ha most nem érzel semmit,akkor ha később fogsz is az elmúlik.Én mondom,ha elsőre nem érezted,akkor az nem lesz tartós :S Így nincs értelme...
Ahol az egyik fél eleve jobban szereti a másokat,az szilvásbukta.
5/6 anonim válasza:
Figyelj ha nagyon jól kijöttök egymással akkor mért ne működhetne a dolog? :)
Szerintem próbáljátok meg rossz nem történhet :)
6/6 valaki a tömegből válasza:
Velem is megesett hasonló, de én a fiú szerepében vagyok. Mit ne mondjak elég rosszul esett, azóta sem beszélünk egyáltalán remélem ti nem juttok ilyen sorsra. Ha érzel iránta valamit próbáljátok meg ha nem akkor haggyátok az egészet. én nem haragszom arra a lányra szerintem a te barátod is meg fogja érteni a döntésed. 17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!