Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki ha felhívom?
Van egy fiú,ezelőtt 3 éve jártunk is,nagyon szerettem őt,de tényleg nagyon-nagyon.
Azóta mióta szakítottunk nem is találkoztunk,de a kapcsolat sosem szakadt meg köztünk,mindig volt telefon, sms.
Terveztük a talit mindig de végül sosem jött össze,mert 2-3 napig keresett aztán semmit nem lehetett hallani róla 1-1,5 hónapig,aztán újra keresett,aztán újra nem,aztán újra keresett aztán megint nem,ez így ment mostanáig.
A héten sms-eztünk és úgy hittem,hogy most tényleg megváltozik,és napi szinten tudjuk tartani a kapcsolatot,3 napig ment az sms,telefon.De a 4. nap mikor kerestem már nem reagált,talán 1x akkor is flegmán.
Meguntam ennyi idő után.
Be szeretnék neki olvasni,de úgy,hogy vegye észre magát.
Őszinte,tiszta szerelemmel szerettem őt,és ezek szerint csak játszadozni van kedve.Ha nincs ló,jó a szamár is.
22/N
1. Én többet nem foglalkoznék vele. Női méltóság.
2. Ha már be akarod oltani, kezd azzal, hogy kicsi a p.öcse és sz.ar az ágyban, és az összes elérhetőségét felraktad egy meleg szexpartnerkereső honlapra, mert veled nem szórakozhat így. (Persze nem, de majd bosszankodik miatta)
Szerintem ez bőven övön aluli.
szerintem hívd fel, akadj ki, oszd le! remélhetőleg felveszi diktatofonnal és feltölti a youtubre a maúnika show mellé!
amúgy igazad van! ha nincs ló jó a szamár is! te kis csacsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!