Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért buknak a csajok a meleg fiúkra? Megéri magadat melegnek tetetni hogy 1éjszakás kalandot összehozz? 23/F
igen
legjobb ha s.ggberaknak, utána lesz csak sok csajod
a lányok ha meleg fiúkkal vannak együtt, az sztem csak azért van, mert barátozni akarnak, nem másért
de ez csak az én véleményem
Hetero csajok nem buknak homoszexuális fiúkra, ahogy fordítva sem. Ez a díszbziság, ahogyan a homofóbok nevezik, igazából a páwa-"kúltúra", de azt viszont ezek a páwák nem tudják hogy ez a New Jerseyben élő olasz-amerikaiak-, és az amerikai meleg kúltúra egybemosása. Ha egy magyar páwa végigmenne egy amerikai utcán, minden meleg kikezdene vele...
Személy szerint engem is állandóan meggyanúsítanak a barátnőim, hogy én nem is vagyok meleg, csak eljátszom, hogy így közelebb kerüljek hozzájuk, és megfektessem őket, pedig nagyon nagyon nem. :DDD Szóval nem éri meg melegnek tettetni magamat, mert kár tettetni, hisz az vagyok :))
F/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!