Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi alapján választ pasit egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választ pasit egy igazán gyönyőrű 10-es csaj, akitől minden pasi teljesen kész van?

Figyelt kérdés
2011. dec. 16. 15:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

de várjál már 16:08!!

szóval vannak tizeskék, meg vannak D kosaras, szőke tizeskék? ők akkor azok a...hogymondják Übermensch-ek? :D

(tuti nem is pasi vagy, egy pasinak fogalma sincs a melltartóméretekről, bár ha már itt tartunk, nekem se, pedig lány vagyok, hmm szégyen szégyen. :D)

2011. dec. 16. 16:22
 12/26 anonim ***** válasza:
83%

Szőke, D kosaras, és csillog az értelem a szemében, süvít az intelligencia a kacsaszájas facebook képeiről... Ha ez a 10/10, akkor megyek és átgondolom az életemet...

19/L

2011. dec. 16. 16:35
 13/26 anonim ***** válasza:
82%

Amit te itt körbeírtál, aból sok nem derül ki kedves kérdező.

A 10es alatt nem tudom mit értessz, de elmesélném neked, hogy a szép nők is csak emberek. Néha szakadt farmerben sétáltatják a kutyát, vagy szombat reggel másnaposan kelnek fel, esetleg le van nőve a hajukon a festék...

Ezek a nők sem szériagyártott babák, amiknek fel lehetne sorolni minden tulajdonságát.

Van, aki erre bukik, van aki másmire.

Hogy mi alapján válsztanak partnert? Hát olyan dolgok alapján, mint az összes többi ember:

-bejön-e az illető szexuálisan (ez nem egyenlő a tökéletes külsővel)

-jól érzem-e magamat a társoságában

-hasonló-e az életvitelünk, érdeklődési körünk, személyiségünk (ez mondjuk egyéjszakásnál nem lényeg)

2011. dec. 16. 16:37
 14/26 anonim ***** válasza:
54%
Pénztárca vastagsága, lóerő, köbcenti, márka, bankszámlán hány nulla szerepel, repülőjegy hova szól ...
2011. dec. 16. 16:44
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
uccsó: egy újabb fantasztikus hozzáértő :DD
2011. dec. 16. 16:46
 16/26 A kérdező kommentje:
magyar bankszámlákon nekem is csak egy nulla áll, mivel nem vagyok ökör mint a sok proletár :D
2011. dec. 16. 16:48
 17/26 anonim ***** válasza:

feldob egy érmét... Amúgy olyat választ aki tetszik neki és akivel jól érzi magát, mint mindenki más :)

21L

2011. dec. 16. 16:55
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
lehet furcsán hangzik, de ami az egyik embernek 10-es, az a másiknak lehet 5-ös.szóval nincs alapja a kérdésnek.inkáb azt kérdezd, mi alapján választanak párt a csajok.de ez is mindegyiknél más, valakinek az számít, hogy "helyes "legyen, másnál a belső értékek dominálnak, megint másoknál a pénztárca vastagsága.
2011. dec. 16. 17:12
 19/26 anonim ***** válasza:
amelyik tökösebb, nyilván. tök8 hogy jó vagy rosszfiú a lényeg hogy tökös legyen
2011. dec. 16. 17:24
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Oltári nagy hülyeség a lányok pontozása. Ráadásul vissza is üthet, mert ha eldöntöd magadban, hogy egy lány 10-es, annál inkább zavarban leszel, amikor megközelíted.

Egy kérdés van: tetszik, v. nem?

Ennyi erővel számolhatnánk a belső és külső tulajdonságok súlyozott számtani közepét, és ez alapján oszthatnánk kategóriákba a csajokat :P

2011. dec. 16. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!