Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és mivel csináljam?

Figyelt kérdés
sziaszok én egy 15 éwes lány vagyok és most aarok magamhoz nyulni.szerintetek hogyan és mivel éne előszőr?
2009. máj. 17. 21:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
10%
L/19!!! miazhogy nehogy megsétsd a sz.hártyádat és elvedd a saját szüzességed!??? 19évesen azért ilyet már illene tudni h az h vki szüz-e az nem a szüzhártyán mulik. Képzled van akinek átszakad a sporttól vagy a lovalglástól,sprárgától...akkor már őksem szüzek?
2009. máj. 17. 22:14
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
És ha mégsem tudod kinyalni magad akkor megteszem én neked. :D csak irjegy privit...hehe
2009. máj. 17. 22:20
 13/16 anonim ***** válasza:

Bár ha jól látom, közben eltűnt, de azért válaszolnék annak, aki kritizált:

Kedves 22:14!

Szerintem a szüzességet szexuális tevékenység közben lehet elveszíteni. Javíts ki, ha tévednék, de én az önkielégítést ide sorolom.

Üdv

L/19

2009. máj. 17. 22:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Kinek a pap, kinek a papné. de akk már sok lány elvesztette tizenegykét éves korában. meg nem lenne annyi kérdés az oldalon hogy "Segítséég!!! 150 éves vagyok és még szüz!!! Mit tegyek????""
2009. máj. 17. 22:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Akkor veszíted el a szüzességed, amikor először hatol pénisz a hüvelyedbe. (Sem az ujjad, sem az ő ujja, sem műpénisz nem számít.) A szűzhártyádat azonban már ez előtt is átszakíthatod véletlenül, vagy berepedhet sportolás közben is akár. Ennek akkor van jelentősége, ha neked fontos, hogy az első fiúd szakítsa át a szűzhártyádat.

Ha azonban azt szeretnéd, hogy az első közösülésed majd fájdalommentes legyen, akkor elkezdheted tágítani magadat szépen, óvatosan, előbb egy ujjal, aztán kettővel. A te tested, a te döntésed.

Az önkielégítésről: a vibrátort felejtsd el. Olyan érzéshez szoktathatod vele hozzá magadat, amilyet egyetlen fiú sem lesz képes produkálni, és lehet, hogy emiatt később szeretkezés közben nem tudsz majd elélvezni. Jobb az ujjad, mert ez hasonlít leginkább ahhoz, amilyen majd egy fiúval lesz.

Szárazon nem élvezetes, még fájhat is. Használj balami síkosítót (drogériákban kapni, sajnos nem túl olcsó), vagy nyálazd be az ujjadat. Ha kádban vagy zuhany alatt vagy, szappant ne használj erre a célra.

Közben ereszd el a fantáziád bátran, képzelj el bármilyen szexuális jelenetet, úgy könnyebben felizgulsz.

MOndanom se kell, hogy ne a hüvelyedet izgasd, hanem a csiklódat. Próbálkozz, hogy mi esik neked jobban. A lehetőségek száma végtelen: lehet tenyérrel ujjal, körbe-körbe, nyomni, rezegtetni, simogatni, oldalról, vagy a fityma alatt közvetlenül ingerelni. Ha jól csinálod, akkor kellemes érzéseid lesznek, a csiklód és a nemi szerved megduzzad, a hüvelyed nedvesedni kezd.

Folyamatosan csináld, ne hagyd abba. Lányoknak áltagosan 15 perc kell az orgazmus eléréséhez, de ez egyénenként változhat. Azt is tudnod kell, hogy ha akármilyen rövid időre abbahagyod, akkor gyakran kezdheted elölről, nem úgy van ez, mint a fiúknál.

A zuhanyrózsa nagyon jó ötlet, pláne, ha állítható a sugár erőssége. Nálam bevált, így sikerült legelőször. :-)

Jó szórakozást!

2009. máj. 17. 23:45
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen minenkinek,sokat segítettetek :)
2009. máj. 18. 19:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!