Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és mivel csináljam?

Figyelt kérdés
sziaszok én egy 15 éwes lány vagyok és most aarok magamhoz nyulni.szerintetek hogyan és mivel éne előszőr?
2009. máj. 17. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
44%
Mákdarálóval. Guaranteed satisfaction.
2009. máj. 17. 21:42
 2/16 A kérdező kommentje:
kössz =/.
2009. máj. 17. 21:43
 3/16 anonim ***** válasza:
47%
Csináld velem... :D
2009. máj. 17. 21:45
 4/16 A kérdező kommentje:

örömmel;)

deh most komolyan srácok :)

2009. máj. 17. 21:47
 5/16 anonim ***** válasza:
40%
Nyelvtankönyvvel.
2009. máj. 17. 21:53
 6/16 A kérdező kommentje:

ok.csá:|

érek egy értelmes embert pls OO

2009. máj. 17. 21:54
 7/16 anonim ***** válasza:
67%
Szerinted mivel kéne. Talán vmelyik testrészeddel. Pl az ujjaiddal simogasd a csiklód, vagy ujjazd magad.Amelyik jobban esik. De ha ki tudod nyalni magad akkor az még élvezetsebb lesz.
2009. máj. 17. 21:55
 8/16 anonim ***** válasza:
40%
Mit csinálsz?
2009. máj. 17. 21:55
 9/16 anonim ***** válasza:
58%

A kérdező kommentje:

örömmel;)

deh most komolyan srácok :)

Na jó, mivel fiú vagyok-vagyis férfi, ezért ne számíts kielégítő válaszra , a lényeg az hogy ha úgy érzed hogy megbizseregsz ott legalul akkor szépen lassan kezd el simogatni magad...esetleg gondolhatsz közben rám is :), a legjobb módszer állítólag a vibrátor használata. Igazából nem nekem kellene ezt elmagyaráznom ;)

2009. máj. 17. 21:58
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Gondolom, szűz vagy. Szerintem semmi esetre se gondolj olyasmire, hogy valamit feldugsz magadnak, mert könnyen megsértheted a szűzhártyád - gondolom, nem akarod elvenni a saját szüzességed. Próbáld simogatni magad, ahogyan jól esik, akár meg is nyálazhatod az ujjad.

Azt is kipróbálhatod, hogy a zuhanyzóban leülsz, és odairányítod a vízsugarat - szerintem nincs az a vibrátor, ami ilyen élményt ad, de még a pasiknak is össze kell szedniük magukat hozzá. ;) Csak a vízdíj ne ugorjon meg túl feltűnően. ;)

Hajrá!

L/19

2009. máj. 17. 22:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!