Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom drogozik, nagy segítségre lenne szükségem, mi a teendő ilyenkor?

Figyelt kérdés

Beszélni nem lehet vele, már próbáltam... A helyzet az, arra gondoltam, hogy feljelentem a rendőrségen, akkor elvonóra jár és megváltozik az élete. De félő, hogy visszaesik ha ugyanabba a társaságba kerül vissza. Ja és a feljelentésnek meg nem szabadna kiderülnie.... Egyszer még lehet megköszönné nekem, de szerintem most szakítás lenne belőle. Nagyon szeretem őt és féltem és a legjobbat akarom neki. Segítsetek kérlek titeket!!!

16/L

2011. dec. 15. 22:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Egyértelmű hogy szabadulj meg tőle minél hamarabb. Ilyen alakkal nem érdemes foglalkozni. Saját magánéleted teszed ezzel tönkre! Szakíts vele aztán tudjon magára.
2011. dec. 15. 22:23
 12/26 anonim ***** válasza:
42%
Utolsó: gratulálok a véleményedhez.
2011. dec. 15. 22:23
 13/26 anonim ***** válasza:
22:22-esnek szólt.
2011. dec. 15. 22:24
 14/26 A kérdező kommentje:
22.22-nek értékelem a véleményét mivel ő építő jelleggel szól hozzá a kérdéshez.
2011. dec. 15. 22:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, ha feljelentenéd akkor valószínűleg csak pár előadásra kéne elmennie (tudok olyanokról akik már végig járták ezeket a köröket), de az nem sokat használ és vissza kerülne azok az emberek közé akikkel drogozni szokott. Van aki magától kinövi, de sajnos ez a ritkább azon is múlik a dolog, hogy mennyire kemény drogot használ és milyen gyakran. Az lenne a legjobb, ha te vinnéd el egy pár ilyen előadásra és győzködnéd arról, hogy nem akarod végig nézni,ahogy tönkre teszi az életét és ha szeret megállja, hogy ne drogozzon. Ennél többet sajnos nem tudok tanácsolni, nem vagyok szakértője az ilyen eseteknek, de ha nem bírod vele tovább akkor hagyd ott és lehet akkor fog rádöbbenni, hogy az anyag miatt vesztett el téged!

22/F

2011. dec. 15. 22:27
 16/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :-)
2011. dec. 15. 22:29
 17/26 anonim ***** válasza:
72%

Ha ő nem akar leállni, sajnos semmit sem tehetsz.

Állítsd válaszút elé. Vagy te, vagy a drog.

2011. dec. 15. 22:44
 18/26 anonim ***** válasza:

Hmmm én is voltam ilyen helyzetbe már , én bevontam a családját,gyerekkori barátait is és egy szakértőt szembesítettük együtt a saját lakásán persze akkor nagyon ellen állt(meg kiszakítottam abból a környezetből mindig csináltam kötelező programokat hogy ideje se jusson arra hogy a drogos barátaival találkozzon) , de utána tudtam rá hatni azzal hogy nagyon szerettem és felvázoltam a jövő képemet neki amiben ő is szerepelt ( de abból nem lett semmi ,mert szét mentünk) de tiszta lett a kapcsolatunk végére ... de viszont ez attól is függ mennyire szeret meg persze te mennyire szereted-e és megéri e neked kínlódni vele? ja és persze elsőnek csak csökkentve lett a napi adagja de orvosi segítség mindenképpen kell ... kitartás kell hozzá Sok szerencsét,remélem sikerülni fog

!

2011. dec. 15. 23:00
 19/26 anonim ***** válasza:
13%

"A barátom drogozik, nagy segítségre lenne szükségem, mi a teendő ilyenkor?"

Szakítás, értelmesebb barát keresése.

2011. dec. 15. 23:57
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát, egyedül nem tehetsz semmit.

Ha feljelented, akkor elmehet elvonóra.. De nem ezt tenném a helyedben. Elvonóra feljelentés nélkül is elmehet, s nem kell a rendőrségi eljárásnon átesnie, esetleg előzetesbe is csukhatják, ami nem tréfa dolog...

Mindenképp a családjára, és a józan barátaira kéne hagyatkoznod.

2011. dec. 16. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!