Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törődhetnék bele, hogy soha nem kellettem senkinek, most sem kellek, és nem is fogok sohasem?
Dehogyis! Nem szúrod el az életedet egyáltalán! :)
Majd 40 évesen 3 válás után mondhatod, hogy elszúrtad!
Én 20 éves vagyok a barátom 23 és egy éve vagyunk együtt. Tehát a barátom 22 évesen talált rám. És ki tudja, az sem biztos, hogy együtt maradunk öregkorunkig (de azért remélem).
Amúgy ha ezen aggódsz, akkor menj fel egy társkeresőbe és keress rá a 21-30 korosztályra, hogy milyen sok szingli van! Ráadásul a legtöbb nem problémázik ezen, hogy nem lesz családja.
Szerintem ne parázz rá erre, szórakozz, élj és ismerkedj inkább bátran! :)
Ha 25 évesen találod meg az igazit még akkor is 30 évesen már simán elveheted, mert hidd el teljesen úgysem tudsz kiismerni senkit sem mindegy, hogy 5 vagy 10 évet jártok, szerintem már 3-5 év után simán össze lehet házasodni, bár erről mindenki másképp vélekedik, vannak akik 10 évet várnak meg vannak akik csak egy felet.
Szóval semmiről sem késtél még le! :) Sok sikert neked!
Igen. Az utolsó nagyon jól beszél. Sőt azt se felejtsd el, hogy férfiként 30-40 éves korban leszünk a legszebb korban! :D Szóval take it easy, nekünk játék az idő :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!