Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy problémám lenne.23 éves csaj vagyok, csinos. Stb. , a barátommal 1,5 éve vagyunk együtt, és nagyon nagy gondok vannak a szexel. Változtatni szeretnék! Hogy lehetnék dögösebb, csajosabb?
Figyelt kérdés
Vagyis az "előjátékról"...szerinte nem vagyok elég dögös,szexi akire fel lehetne izgulni! Hogyan tudnék nőiesebben viselkedni? Hogyan tudnék szexibb , dögösebb, kihívóbb lenni mozogni...stb.?2009. máj. 17. 21:27
11/18 anonim válasza:
Nagy baj van a barátoddal. Nem szeret és önző. Ha nem jelentesz neki elég szexuális ingert már pusztán azzal, hogy levetkőzöl (már félig vetkőzve is beindul egy férfi egy jó kapcsolatban), akkor te neki csak szex vagy. A bizonytalanságodból is kitűnik, hogy itt a baj. Nem veled van baj. Nem nyújtja neked azt az érzelmi biztonságos hátteret, amiben egy nő magabiztosan ki tud teljesedni. Rég szakítani kellett volna. Talán még a szex előtt, jó régen.
12/18 anonim válasza:
A kotekedés a csipkelodes a bántások az azt jelenti neki tobb kell ennekl az az mas leányzó.
Szakítas jelei.
NEM VELED VAN A GOND!!!!
Tapasztalatból írom.
Fel a fejjel!
13/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Az a helyzet,h.azt mondja,h.szeret,de annyira hideg velem,hogy én már emiatt nem tudok olyan lenni mint rég! Azt mondja nem csinálok olyat amire fel lehetne izgulni, vagy nem teremtek olyan szitut...stb!? Nagyon fáj amiket mond,m.szeretem...de szeretnék is változni,m.tényleg nem vagyok nagyon nőies, de ez köszönhető annak,h.elég fiús beállítottságú vagyok, de szerintem nincs akkora gond velem,mint ahogy ő beállítja,m.sokszor öltözök fel szexin..stb! Nehéz a helyzetem!
2009. máj. 18. 07:40
14/18 anonim válasza:
Ha ilyeneket mond, amiket leírsz, akkor csak azt állítja, hogy szeret. Valójában nem szeret, de azért a saját kielégülésére még jó vagy neki. Bocs, de szerintem guminőnek használ. Dobd ki.
15/18 anonim válasza:
Mond neki hogy nincs sex 1 hétig/2hétig/... és aztán a végén sztem már teljesen mind1 lesz hogy hogy nézel ki:D
16/18 A kérdező kommentje:
Igen,pont ez a lényeg,h.ő mondta,h. inkább ne legyen szex,ha ez ilyen "erőltetett", dehát ez sokáig nem mehet! De tudjátok hogy elveszi a kedvem a változástól ezzel? Néha úgy érzem,h.meg sem érdelmi,h.ennyit küzdök miatta,meg meg akarok változni....holott a szexel magával azt mondja nincs nagy baj! Csak legyen én a kezdeményező,rossz kislány, meg Riba**** az ágyban,aki kiszészíti! De nekem sem jó minden amit ő csinál,m.én is vágyom az érzelmekre közben péládul,vagy egy kis romatikára stb.,de erre azt válaszolja,h. ahhoz hogy ő olyan tudjon lenni,amilyenre én vagyám, nekem olyan rossz kislánynak,riba****nak kell lennem,m.azzal tudnám belőle előhozni az érzelmeket...stb!
2009. máj. 18. 15:12
17/18 anonim válasza:
Tudod mit változtass? Szakíts ezzel a tahóval! Nem benned van a hiba! Miért tűröd el, h bántson és lerombolja az önbizalmadat? Ha már most a fél szex-shopra szüksége van, h izgalomba tudjon jönni tőled, mi lesz 10-20 év múlva? Keress egy normális pasit, ne törd magad!
Én 6 éve vagyok a párommal, és már csak a melleim látványától is fél perc alatt áll a szerszáma!
18/18 anonim válasza:
Én 15 éve, és ugyanaz a helyzet, mint a z előttem szólónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!