Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket ütött már meg férfi?
Figyelt kérdés
A barátnőimet szidta a barátom, ami nekem nagyon rosszul esett, és többszöri figyelmeztetés után sem hagyta abba, ezért kapott egy pofont. De ő meg visszakézből akkorát ütött a fejemre, hogy alig bírtam megállni a lábamon, és órák múlva is fáj a fejem. Ti mit tennétek?2011. dec. 15. 20:50
21/22 anonim válasza:
Megérdemelted. Nehogy azt hidd már, hogy visszaélhetsz a helyzettel és nem kapod meg a magadét. Ebből remélhetőleg tanultál. Ha valaki rám kezet emelne, nem érdekelne, hogy az illető férfi, nő, gyerek, felnőtt, fiatal, idős, erős, gyenge, sánta, kamatostul kapná vissza.
22/22 anonim válasza:
Szerintem megérdemelte a csávó. Azt a barátnődet ócsárolja, aki a legnehezebb helyzetben is veled volt, ráadásul többszöri kérés ellenére. Milyen tapintatlan par@szt már! Egyetértek veled. Azt meg lesz@rnám, hogy férfi e vagy nő, gyerek vagy felnőtt, barát vagy idegen, megütnöm, ha azt az embert bántja, aki anyám helyett anyám volt, ráadásul ha már szóltam neki, hogy rosszul esik. És ekkorát rádb*sz? Ha még egy kisebb méretű pofon, úgy ahogy oké, de így... Hagyd ott.
És nem érdekel, hogy ki mekkora qrvának fog tartani, vagy s*ggfejnek. Sok álszent okos. Mert ti biztos nem tettétek volna meg, ha a ti barátotok így beszélne arról, aki átsegített egy ilyen szörnyű dolgon és támaszt nyújtott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!