Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Titeket ütött már meg férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Titeket ütött már meg férfi?

Figyelt kérdés
A barátnőimet szidta a barátom, ami nekem nagyon rosszul esett, és többszöri figyelmeztetés után sem hagyta abba, ezért kapott egy pofont. De ő meg visszakézből akkorát ütött a fejemre, hogy alig bírtam megállni a lábamon, és órák múlva is fáj a fejem. Ti mit tennétek?
2011. dec. 15. 20:50
1 2 3
 11/22 szamóca.. ***** válasza:

ütött.

hisztis lettem csöppet:) fogalmazzunk így:D

2011. dec. 15. 21:02
 12/22 anonim ***** válasza:
26%

nekem egy volt barátom azt mondta,h f*szszopó k*rva vagyok,meg,h anyád

odamentem hozzád,és bevertem neki 2x,ő sírt,de nem mert visszaütni,mert látta,h nagyon felhúzott(persze nem csak azzal,h ezt mondta) :D

ha nem adott neked nagy pofont,akkor talán-talán elnézhető,főleg,h te ütöttél először,de azért így is elég izé...

2011. dec. 15. 21:06
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
nem, de te nagyon gyökér vagy 20L
2011. dec. 15. 21:38
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Csak egyszer az uram húsklopfolás közben, aztán többször nem is adtam lehetőséget neki ütésre. Azóta élek özvegyként.

üdv

Babi 78/L

2011. dec. 15. 21:42
 15/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.. csak akkorát kaptam hogy nemrég el is ájultam, és hányinger, rosszullét kerülget. Azt még hozzátenném hogy én 160 cm vagyok, ő meg majd 2m-es kigyúrt állat. Barátnőm meg olyan mintha az édesanyám lenne, mert 16 éves koromban elveszítettem az Édesanyám, azóta ő van mellettem. Én 36 vagyok, ő pedig 52.
2011. dec. 15. 21:49
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

"de nem mert visszaütni,mert látta,h nagyon felhúzott"

Persze... Azért nem mert, mert felhúzott... Véletlenül sem a lovagiasság, hogy még egy utolsó k*** sem üt meg férfi...

2011. dec. 15. 21:55
 17/22 anonim ***** válasza:

Mind a ketten elmehettek...

A pasid először mert szemét volt.

Te azért, mert megütötted.

Ő meg azért, mert úgy megütött, hogy agyrázkódásod van.

Komolyan megérdemlitek egymást.

2011. dec. 15. 23:06
 18/22 anonim ***** válasza:
21:55-ös,te egy barom vagy,nem érted,h miről beszélek....biztos te megverted minden csajod,hülye suttyó gyökér
2011. dec. 16. 00:16
 19/22 Lifeishard ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Megértem, ha ki voltál akadva, de nőként sem ütünk meg faszikat, mert kiábrándító és egyáltalán nem nőies - és sajnos, amint a példád mutatja, néha veszélyes is... Tanulok harcművészetet, ezért joggal mondom, hogy ütés és ütés között is van különbség. Ha csak akkora "kokit" kaptál volna, hogy elgondolkozz, legközelebb ne úgy vitatkozz, hogy ütsz, az még nehezen elment volna, de Te akkora sallert kaptál, hogy gondolkodni sem tudtál. Remélem, most már tudsz, és mihamarabb lelécelsz tőle.

2011. dec. 16. 02:03
 20/22 Lifeishard ***** válasza:
... mármint a "barátodtól".
2011. dec. 16. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!