Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Titeket ütött már meg férfi?
ütött.
hisztis lettem csöppet:) fogalmazzunk így:D
nekem egy volt barátom azt mondta,h f*szszopó k*rva vagyok,meg,h anyád
odamentem hozzád,és bevertem neki 2x,ő sírt,de nem mert visszaütni,mert látta,h nagyon felhúzott(persze nem csak azzal,h ezt mondta) :D
ha nem adott neked nagy pofont,akkor talán-talán elnézhető,főleg,h te ütöttél először,de azért így is elég izé...
Csak egyszer az uram húsklopfolás közben, aztán többször nem is adtam lehetőséget neki ütésre. Azóta élek özvegyként.
üdv
Babi 78/L
"de nem mert visszaütni,mert látta,h nagyon felhúzott"
Persze... Azért nem mert, mert felhúzott... Véletlenül sem a lovagiasság, hogy még egy utolsó k*** sem üt meg férfi...
Mind a ketten elmehettek...
A pasid először mert szemét volt.
Te azért, mert megütötted.
Ő meg azért, mert úgy megütött, hogy agyrázkódásod van.
Komolyan megérdemlitek egymást.
Kedves Kérdező!
Megértem, ha ki voltál akadva, de nőként sem ütünk meg faszikat, mert kiábrándító és egyáltalán nem nőies - és sajnos, amint a példád mutatja, néha veszélyes is... Tanulok harcművészetet, ezért joggal mondom, hogy ütés és ütés között is van különbség. Ha csak akkora "kokit" kaptál volna, hogy elgondolkozz, legközelebb ne úgy vitatkozz, hogy ütsz, az még nehezen elment volna, de Te akkora sallert kaptál, hogy gondolkodni sem tudtál. Remélem, most már tudsz, és mihamarabb lelécelsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!