Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek igaz amit itt egy kommentelő írt?
,,Az a legnagyobb baj, hogy még a fősulis, egyetemista csajok között is még a látszat a fontos. Manapság amikor felülök egy debreceni buszra, akkor a pasik nagy részét akik nem néznek ki jól, azokat mind egyedül látom, csak az ilyen Colin Farrel féle szabályos arccal rendelkező(fiatalabb 20 on éves kivitelben és körszakáll nélküli)srácokat, vagy szőke kékszemű kis metroszecuális kazángépeket látok jó csajokkal. Van persze kivétel is, amikor átlagos pasit látok lányokkal, de az egyre ritkább, és akkor is észrevettem már többször, hogy ha felszáll a buszra egy jobb képű gyerek mint a pasija, akkor a csaj fél szemmel csak úgy sasolja azt a pasast. Minden lányban benne van a kisördög, hogy lecserélje az ő ürgéjét egy jobb képűre. Ezt látom, meg lehet kövezni. Bocsi ha túl őszinte voltam. Bár elég ha csak a facere rámentek, akkor 10 lányból 7 nek igencsak széparcú pasija van."
Ennyire válogatnának?
Mert ez nekem elég keménynek tűnik. De eleht van benne igazság, mert én is hasonlókat látok. Mint ez a kommentelő.
Ez hülyeség. Mindenkinek más a szép, helyes.
Az meg emberi tulajdonság, hogy mindenkit megnézünk. Ettől még nem akarjuk lecserélni a barátunkat.
Én meg olyan arcokat látok jócsajokkal, hogy csuhaj, na ilyenkor mi van?
És ha folyamatosan ezen hisztiztek kinek lesz tőle jobb és mije?
Hogy olyan "gyökereket". Na meg csak szimplán olyat, aki hírbe sem hozható az általatok emlegetett csodapasival, akiknek szerintetek kizárólagosan lehet csajuk. Teljesen átlagos embereket.
Csuja.
Azért másolni tudni kéne.
Kemény is, és én nemrég gondolkoztam el rajta, hogy mennyi jó nőt látok nem jó pasival. Jó pasit még soha nem láttam csúnya nővel... Akármennyire próbáltam felidézni legalább egy utóbbi párost...
Kár volt rajta elgondolkoznom. Elvett vagy 10 szabad percet az életemből. Minek agyalsz rajta? Magányos vagy? Nekem 3 éve nem volt kapcsolatom. De van jobb dolgom is, mint az esélyeim latolgatni, mint nem csúcskategóriás csaj. Egyébként mindenki azt lát, amire ki van élezve, olybá tűnik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!