Minden 30. kommentelő nyer! Na ki lesz az?
Figyelt kérdés
Mindjárt jön a Mikulás :P2010. dec. 4. 18:09
2/21 anonim válasza:
Ha egy kupac kutyasz*r a nyeremény,akkor köszi,de kihagynám.
3/21 A kérdező kommentje:
Majd meglátjátok :)
2010. dec. 4. 18:14
4/21 199303 válasza:
kérdezö de léci mond meg h mit lehet nyerni mert lehet h nem biztos h akarok nyerni:D föleg ha valami olyan:)) esetleg megirhatnád nekem privibe h mit lehet nyerni:P
5/21 A kérdező kommentje:
De úgy nem lesz meglepetés :P
2010. dec. 4. 18:20
6/21 199303 válasza:
értem:( de igy meg nem merem végig csinálni mert lehet valami roszat fogok nyerni ha esetleg pont én leszek a 30adik:'( ezért szeretném ha megirnád nekem:D
7/21 A kérdező kommentje:
Első ízben minden 30. kommentelő nyer egy felpontozást. A többit meg még eldöntöm :D
2010. dec. 4. 18:25
8/21 A kérdező kommentje:
De látom kevesen akarnak nyerni :D
2010. dec. 4. 18:25
9/21 199303 válasza:
én is ugy látom:D épp akartam ajánlani amugy h ha megmondod h mit lehet nyerni adok egy puszit érte de csak ha fiu vagy:D xD de már elmondtad h mit lehet nyerni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!