Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan szoktátok tudni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan szoktátok tudni hogy mekkora a párotok farka?

Figyelt kérdés

Olvasgatom,hogy ekkora,meg ekkora van a barátomnak,de ezt honnan tudjátok?Ő mondja nektek?Nekem még soha nem volt olyan kapcsolatom,ahol a lány megkérdezte volna,hogy mekkora.

Tőlem tegnap egy lány megkérdezte,hogy amit mutat az van-e 3centi?6-7centi volt amit mutatott.

Jó nem olyan óriási tévedésekre gondolok,de honnan tudjátok,hogy az a 16 az annyi és mondjuk nem csak 13 vagy 18?Azt az 1-2-3centit nem lehet észrevenni.

És a kérdésen belül lenne még1 kérdésem:

Olvasgatom itt több lány válaszát(más fórumokat is)és az tűnt fel nekem,hogy a nők többsége nem volt még "átlagon"aluli farkú sráccal,vagy ha igen az nem tartott sokáig?

Na most akkor a 12-14centis farkú srácoknak nincs barátnője,nincsenek szexuális élményeik?

Tényleg mindenki minimum 15centis farkú sráccal találkozik?

Csak egy példa:

Volt egy haverom(köcsög lett)mindig sírt,hogy kicsi a farka12-14lehetett neki,helyzetén rontott,hogy ehhez 2méteres magasság és széles testalkat párosult(nem kövér volt)Ez ugye még rontott a képen,hiszen ez egy 175magas 75kilós fickónál teljesen arányosnak tűnik("összhangban van a teste többi részével")

És ennek a 75kilós srácnak a barátnője már hiheti azt,hogy a pasijának 15-16 hiszen nem tűnik kicsinek szóval átlagos ami 15 minimum.

Viszont ha ez a spanom tolná le a gatyáját,nála már kicsinek tűnne.

Aztán beszélgettem ennek a srácnak egy barátnőjével,akivel pont szakításban volt.A lány ecsetelte,hogy bunkó,tapló,meg az ágyban is egy állat és neki alapból is fáj mert Gézának nagy a farka.

Mire én visszakérdeztem,hogy viccelsz?Erre ő nem komolyan,majd kifejtette,hogy ő előtte csak 4pasival volt de mind kisebb volt.

De érdekes módon,interneten mindenkinek,minimum 18 és egy lány sem találkozott 15centi alatt fiúval. :-))

A centikről ne is beszéljek?Vajon van olyan nő aki ezt megkérdezi a párjától?

2011. dec. 14. 23:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a hossza tényleg nem számít, de a vastagsága igen. Ha nem feszül neki a hüvely falának, akkor nem súrlódik rendesen. Na most az a helyzet, hogy általában azoknak szokott túl vékony lenni, akiknek rövid is, de ez nem feltétel. Én mindenkiét lemértem, merev állapotban és hastól, nem erőltettem, ők is kíváncsiak voltak és találkoztam átlagon alulival, de azt éreztem is.

Ha tudom, hogy egy x centis mennyire lóg ki a markomból, illetve vastagságnál, hogy a nekem éppen megfelelőre hogyan záródik a kezem, akkor ebből is lehet következtetni, de én mértem. Nem azért mert lényeg, akinek túl vékony volt, vele nem maradtam együtt, mert semmit nem éreztem, hanem szimpla kíváncsiság.

2011. dec. 15. 01:52
 12/18 anonim ***** válasza:
A túl hosszú sem jó, mert fájdalmas ha tövig bent van és nem lehet vadulni. A 13-14 centi megfelelő vastagsággal viszont tökéletes lenne, de ez a kombináció nem gyakori.
2011. dec. 15. 01:55
 13/18 anonim ***** válasza:

nekem az a tapasztalatom,hogy a nők a vastagra mondják,hogy nagyfarkú a hosszra tojnak.

egyébként ja.

mérettem le nővel a farkam,de persze oldalról,nem felülről:).

2011. dec. 15. 02:15
 14/18 anonim ***** válasza:

02:15: Kis csalós ;) :D:D

01:52: A vastagságot is lemérted? Mi volt ami abban túl kicsi volt? Vagy mi éppen optimális? Esetleg mi az ami a legeslegjobb?

Kíváncsiság ;)

21F

2011. dec. 15. 02:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Baratom a nok pontosan tudjak kinek mekkora a farokmerete kepzeld csak el a kezukbe es szajukba veszik valamint magukba fogadjak tobb pozbol is! A legtobb no pontosan tudja mekkora nadrag kell a parjanak mekkora a labmerete stb akkor szerinted a farokmeretet nem tudjak? Pontosan megmondjak a szineket is ami neked szimpla piros vagy rozsaszin annak ok 25 fele arnyalatat elmondjak foleg ha ruhakrol van szo. A meret meg teljesen egyedi dolog melyik nonek mi felel meg! A szexben a legfontosabb nem a meret vagy a poz hanem a lelki osszhang! Ha ez megvan tok mindegy mekkora a farkad vagy mekkora akrobata vagy jo lesz a szex mind a kettotoknek de ha gatlasos vagy es a mereteken jar az eszed abbol benaskodas lesz.
2011. dec. 15. 06:42
 16/18 anonim ***** válasza:

14 év elég aktív szexuális élet után, nem kevés pasival szerintem a válaszolók többségénél több tapasztalatom van. Ráadásul női szemmel nézve!

Engem mindig is érdekeltek a farkak, azaz megnéztem alaposan mivel van dolgom. Vannak módszerek, amivel elég jól meg lehet állapítani a hosszt meg a vastagságot. Nyugodtan mondhatom, hogy a látszat sokszor csal. Egy vékonyabb, pláne egy vékonyabb pasin ránézésre hosszabbnak tűnik, míg egy vastagabb rövidebbnek. Ténylegesen lemérni csak hármat mértünk meg.

Szóval a tapasztalataim, több mint húszból: a legtöbb fütyi 13-16 cm. Ennél nagyobb kevés van, bárki bármit is mond. Különben sok nőnek, pl. nekem is nem jó a nagyon hosszú, mert a méhszájamat lökdösi és az piszkosul tud fájni egy nagyobb lökéstől. A vastagság viszont már lényegesebb. Egy 20 centi hosszú 3-3,5 centi vastag inkább virslinek jó mint dugni és közbe dicsekszik vele.

Számomra a legjobb 14-16/4,5-5.

2011. dec. 15. 07:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Az enyém 18 hosszú 5 széles és 15 a kerülete. Eddig mindenki szerette.
2011. dec. 15. 08:57
 18/18 anonim ***** válasza:

01:52

Akit érdekelt, vele lemértük a vastagságot is, szerintem 15 centi a legjobb kerületre, de ami ennél nagyobb, az tud már fájni vagy sérülést okozni nekem. Úgy emlékszem, hogy 4 centis átmérőtől (kerületből számolva) bárhogy jó a szex (ha a partnerem hozzáállása megfelelő), de még a 3,5-et is lehet élvezni, csak trükközni kell vagy ha nagyon nedves vagyok, akkor sajnos kitörölni.

2011. dec. 15. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!