Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg túl jó vagyok hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl jó vagyok hozzá?

Figyelt kérdés

Értsd úgy, hogy passzolunk egymáshoz?

Barátnőm nagyon lusta, szeleburdi, falánk, mindig mindent az utolsó pillanatban csinál meg (tanulás pl, ha tudja hogy sok van, nemérdekli akkor sem egész héten teszemazt semmit sem tanul, és internetezik, aztán utolsó nap meg tanul hajnal 2-3 ig, hogy végezzen mindennel)

Elég önző is.

Ráadásul cigizik, énmeg nem...:S

Meg mindig bulizna...

Kinézetre jól néz ki, és szépen is öltözködik.

Nekem semmi káros szenvedélyem nincs, hacsaknem a kocsmázások a haverokkal heti 1-2 szer pár pohár sör, és ennyi.Nem vagyok önző, sok mindent megteszek érte, és talán még több mindent el is nézek neki.

Biztosan nekem is van hibám a szemében, nemmondom hogy nincsen.

Ő mondta nemrégiben, hogy túl jó vagyok hozzá, meg nemis érdemelne meg engem, mert annyira jó velem, meg annyimindet megcsinálok érte.

Nincsok pénzem, diák vagyok, annyi van amit keresek a meloval kb 30 e egy hónapban és szevasz.

Szeretem meg minden, de néha én is elgondolkozom hogy talán igaza van, és egy jobb nőt érdemelnék...

DE ami szeretetet ad, az valami hihetetlen! Nagyon szeret, ölel bújik, puszil, csókol szinte mindig mikor ottvagyok..ez nagyon hiányozna ha szakítanánk...

Szóval jó és roszdolgok...csak nemtudom hogyan döntsek.

2011. dec. 14. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát egy biztos. Te NEM szereted. Szóval jobb, ha ott hagy a csaj.
2011. dec. 14. 20:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha már az felmerült benned hogyte jobb nőt érdemelsz, akkor megette a fene a kapcsolatot.inkább előbb szakíts szerencsétlen lánnyal mint évekkel később, ne húzzátok egymás idejét.
2011. dec. 14. 20:43
 3/11 A kérdező kommentje:
szeretem! csak bosszant néha hogy iylen kis lüke...:)
2011. dec. 14. 20:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Ő mondta nekem, hogy túl jó vagyok hozzá!..én csak utána gondolkodtam rajta...
2011. dec. 14. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szereted, de szerelmes nem vagy kisbarátom.
2011. dec. 14. 20:48
 6/11 A kérdező kommentje:

szóval azt mondod már nem vagyok szerelmes belé?!

MErt ha szerelmes vagyok, akkor nem érdekel semmi ,csakohgy vele legyek...azért pedig most is bármit megtennék szinte!

2011. dec. 14. 20:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Rohadt unalmas lehetsz...
2011. dec. 14. 20:57
 8/11 A kérdező kommentje:

miért?! azért mert nem cigizek?!

tényleg....az nagyon uncsi már akkor...-_-

járok bulizni minden 7 végén szinte, hol Vele, hol a haverjaimmal, suliba járok, melette dolgozom, mitkéne csináljak még?!

ejtőernyőzzek is?!

2011. dec. 14. 21:01
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Nekem unalmas vagy és kész. Nem feltétlen a cigi miatt. Egyszerűen ahogy írsz is...szarrá unom magam tőled. A bnőd meg jobb ha lelép mielőtt lecseréled valami elvárásaidnak megfelelő jókislányra. Biztos nem maradnék csak pótléknak. Ha ló nincs jó a szamár is.
2011. dec. 14. 21:14
 10/11 A kérdező kommentje:
ez van..:)
2011. dec. 14. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!