Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl jó vagyok hozzá?
Értsd úgy, hogy passzolunk egymáshoz?
Barátnőm nagyon lusta, szeleburdi, falánk, mindig mindent az utolsó pillanatban csinál meg (tanulás pl, ha tudja hogy sok van, nemérdekli akkor sem egész héten teszemazt semmit sem tanul, és internetezik, aztán utolsó nap meg tanul hajnal 2-3 ig, hogy végezzen mindennel)
Elég önző is.
Ráadásul cigizik, énmeg nem...:S
Meg mindig bulizna...
Kinézetre jól néz ki, és szépen is öltözködik.
Nekem semmi káros szenvedélyem nincs, hacsaknem a kocsmázások a haverokkal heti 1-2 szer pár pohár sör, és ennyi.Nem vagyok önző, sok mindent megteszek érte, és talán még több mindent el is nézek neki.
Biztosan nekem is van hibám a szemében, nemmondom hogy nincsen.
Ő mondta nemrégiben, hogy túl jó vagyok hozzá, meg nemis érdemelne meg engem, mert annyira jó velem, meg annyimindet megcsinálok érte.
Nincsok pénzem, diák vagyok, annyi van amit keresek a meloval kb 30 e egy hónapban és szevasz.
Szeretem meg minden, de néha én is elgondolkozom hogy talán igaza van, és egy jobb nőt érdemelnék...
DE ami szeretetet ad, az valami hihetetlen! Nagyon szeret, ölel bújik, puszil, csókol szinte mindig mikor ottvagyok..ez nagyon hiányozna ha szakítanánk...
Szóval jó és roszdolgok...csak nemtudom hogyan döntsek.
szóval azt mondod már nem vagyok szerelmes belé?!
MErt ha szerelmes vagyok, akkor nem érdekel semmi ,csakohgy vele legyek...azért pedig most is bármit megtennék szinte!
miért?! azért mert nem cigizek?!
tényleg....az nagyon uncsi már akkor...-_-
járok bulizni minden 7 végén szinte, hol Vele, hol a haverjaimmal, suliba járok, melette dolgozom, mitkéne csináljak még?!
ejtőernyőzzek is?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!