Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátodnak/barátnődnek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátodnak/barátnődnek el szoktál mondani mindent? Nincs előtte titkod?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 19:24
 1/5 anonim ***** válasza:

nincs

mindent tud

2011. dec. 14. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
A gondolataim 95%-át.
2011. dec. 14. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lennének titkaim ha lenne barátom. Remélem neki sem. :D

20/N

2011. dec. 14. 19:30
 4/5 BlackSword ***** válasza:
A lényeges dolgokat tuti, meg amin kiakadok... De az apróságokkal biztosan nem zaklatnám...
2011. dec. 14. 19:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam neki elmondani mindent.

Mármint olyanokat, hogy épp aznap mi volt az egyetemen, meg mi a véleményem a világról, és egyebek, azt igen.

De hogy épp melyik nőre vagyok féltékeny, aki körülötte tetszeleg, és milyen helyes volt a fornettiárus srác, vagy olyan titkaimat, amiket mások elöl is titkolok, olyanokat nem. Meg általában olyasmiket, amikre fiúbarátaim korábban mondták, hogy irritálóak, unalmasak vagy zavaróak (pl exek, sminkcuccok, féltékenység, mittudomén...)

Szóval ilyen értelemben van előtte titkom, de nem számottevő.

20L

2011. dec. 14. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!