Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha minden nő fut a srác után, aki így azt sem tudja hogyan kell udvarolni, azzal a sráccal lehet boldog egy kapcsolat?
csak kíváncsi vagyok, mert van egy srác, aki után mindenhol mindig forognak a csajok, akikkel szóba áll, azok nemgyőzik játszani az agyukat a srác pedig szinte semmit nem tesz ezért, csak kedves és kérdez, érdeklődik, meg válaszol. szóval sehol egy bók a lányok felé, sehol egy nyomulás, nem kezdeményez semmit, hiszen szüksége sincs rá.
ez volt az elején. összejöttünk.
3 hónapja járunk és soha nem kapok egy bókot, vagy udvarlást, csak szimplán kedves, néha unottnak tűnik.
Kezdem magam úgy érezni, hogy miattam vagyunk együtt, mert én akarom, ő meg kegyesen belemegy.
meddig lehet azt bírni, hogy nem udvarol a srác, csak a nő "ugrál" miatta?
mert szerintem ő soha nem fog, mivel azt sem tudja mi az, meg hogyan kellene. szimplán udvarias ennyi.
"csak szimplán jól néz ki. ennyi.
ez mellett szerény és udvarias. ennyi.
soha nem játsza az agyát, szinte soha nem beszél magáról, hanem a másikról érdeklődik."
Szóval ismét elég a külsőség.
"csak kíváncsi vagyok a legerősebb nőben meddig tart a szerelem ilyen ember felé?"
Szóval, ha nem nyalja ki a s.gged, nem alázkodik meg, akkor nyilván nem is szeret?
"akkor most el kellene kezdem játszani a hűvös, elérhetetlen nőt, hogy valamiből lássam rajta, hogy engem akar, meg szeret? ó ne."
Tipikus hülye női ötlet, mint a féltékennyé tevés. Ezzel az ellenkezőjét fogod elérni. Ha talál mást a helyedre rövid idő alatt, akkor mégis miért szenvedjen érted?
A srác jól csinálja. Leszar benneteket, mégis tepertek utána. Ha nyálas puhap.cs lenne, akkor bezzeg leszarnátok.
Senki sem kényszerített, hogy vele legyél. Ha nem tetszik, keress egy nyálas köcsögöt.
"szóval sehol egy bók a lányok felé, sehol egy nyomulás, nem kezdeményez semmit, hiszen szüksége sincs rá."
na, hát a k.rva édesanyját az ilyennek. :D
"Ha talál mást a helyedre rövid idő alatt, akkor mégis miért szenvedjen érted? "
hogy lássam azt, hogy a helyemre nem akar senkit és soha.ha találna mást akkor sem.
ezt szeretném benne látni.
ez az.
megint nekem kellene hozzátenni az ő életéhez.
mikor fog ő az enyémhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!