Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy csalodasi trauma utan segithet az elfoglaltsag (munka, hobby, stb. )?
Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 09:47
1/7 anonim válasza:
mást nem nagyon tudsz csinálni, arra figyelj, hogy ne süllyedj bele a bánatba, ne hanyagold a teendőid, mert onnan ár nehéz felállni
2/7 anonim válasza:
munka, hobbi, barátok és sok-sok idő
3/7 anonim válasza:
segíthet, de ez egy menekülés, könnyen függőségi helyzetbe kerülhetsz a munkáddal, és úgy maradsz évekig, hogy úristen, mindig csinálni kell valamit, különben eszembe jut.
nem törvényszerű, csak láttam már ilyet.
4/7 anonim válasza:
Próbálj meg ismerkedni új emberekkel, keress új barátokat, új társat, egy új társ aki megért, meghallgat, gyorsan feledtet, szerintem.A ha van olyan hobbi aminél jól érzed magad akkor az is jó.
5/7 anonim válasza:
Mindenképp jobb, mint hogy depizzél. Ezt az időt fordítsd arra, hogy fejlődj. Művelődj, izmosodj, okosodj. :D
6/7 anonim válasza:
Alapvetően nem tartom ezt olyan jó ötletnek. Én csináltam, de amikor volt egy nagyon pici leállás (mindössze pár nap), akkor ugyan olyan állapotban voltam, mint akkor amikor csalódtam. Így elnyomod magadban az érzést és nem dolgozod fel, pedig jobb lenne, feldolgozni.
7/7 anonim válasza:
Sokat segit az is, ha elmondod egy idegennek az érzéseid, gondolataid és ami történt. Barátnak ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!