Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örülni fog a barátom ennek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örülni fog a barátom ennek a meglepinek?

Figyelt kérdés

4hónapja vagyunk együtt, én 19 ő pedig 21éves.

Jön a karácsony arra kap egy borotvát amire vágyik, a névnapjára pedig kap egy bögrét a közös képünkkel de ez még nem biztos + egy pezsgő nála alszom, és felveszek valami szexi fehérneműt plusz egy comb harisnya és egy pár darab gyertya.Mi a véleményetek?????Boldog lenne, vagy ez már túl nyálas??? Jah és hogy jó ötlet-e a bögre?

2011. dec. 14. 09:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
32/F. Nem tudom mennyire férfias típus a pasid de szerintem az ilyen bögrét meg plüss állatokat hanyagold. Ez nektek nőknek jön be, a férfiak ált. az olyat szeretik ami funkcionálisan is használható vagy mint előttem már említették valamilyen élményben részesíti őket. A szexis cucc, stb. az jó ötlet.
2011. dec. 14. 10:39
 12/19 A kérdező kommentje:
huh köszi ez elég jó válasz volt hogy elhiggyem.Akkor viszont esetleg valami póló??
2011. dec. 14. 10:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha szereti a focit v. a forma 1-et akkor már 4-5e körül kapni elég jó polókat, de az igényesebb darabok már drágábbak.
2011. dec. 14. 10:55
 14/19 A kérdező kommentje:
az a baj hogy semmilyen sportot nem szeret :// ajj
2011. dec. 14. 10:57
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha viszont tényleg olyat akarsz neki adni amit sokáig nem felejt el akkor valami olyan szexuális élményben kéne részesítened amiben még nem volt része. Végső soron is ezért szeretjük és akarjuk a nőket nem pedig azért, hogy valami bóvli ajándékkal lepjenek meg.
2011. dec. 14. 11:01
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ajándékötletek ezek. A bögre lehet kérdéses, de ha a pasid szerelmes típus - nyilván te tudod hogy milyen - akkor az is tökéletes ajándék. :)
2011. dec. 14. 11:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt még elfelejtettem, hogy ha kettesben van két ember, akkor senki sem k.rvás. Az elég k.rvás, ha valaki ruha nélkül mászkál az utcán, de elárulom, hogy egyesek képesek meztelenül szexelni...
2011. dec. 14. 11:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal.

A szexirucis ötlet eszeveszett jó, legyél szívdöglesztő ;)

A bögre tényleg eléggé sablonos.

Elég nehéz így mondani bármi jó ötletet.

Bár én személy szerint baromira örülnék egy kispárnának, semmi extra csak egy sima kispárna, amire mondjuk ráhúzod valemelyik használt rucidat. Vagy esetleeg veszel egy pólót, rakatsz rá egy képet rólatok és azt húzod rá a cuccra (de húgy hogy volt rajtad a cucc). Rajta lesz az illatod, ha nem leszel vele, gondolatban akkor is ott leszel vele :D

Szóval lenne egy borotva, egy felejthetetlen emlék tőled plusz egy kis személyes apróság.

Bár ez is kicsit femininebb kategória, tényleg sok függ attól, hogy a pasid mennyire férfias.

Esetleg alkoholt lehetne még venni. Nővéremék például minden évben eljátszák, hogy mindíg más szeszt hoznak. Karácsonyra, névnapra, szülinapra... Végigkóstolom a palettát :D:D

És nekem tetszik a dolog xD

21F

2011. dec. 14. 13:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, az első válaszólóra ne hallgass. Sztem nincs még egy olyan prűd ember a világon aki a combfixre meg csipkés melltartóra aszondja, hogy ribancos. Az már más, ha utcán a bőr miniszoknya alól villan ki, na de otthon? Haggyukmár...

A bögre kicsit gáz :D sztem a névnapjára elég csak a pezsgő és a köldöködből ihassa ki. :) Én amúgy a szexi szerkó mellé beszereznék vmi atomszexi tűsarkút, barátnőmnek is van, és eszméletlen :D

2011. dec. 14. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!