Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Talán szerelmes vagyok belé?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán szerelmes vagyok belé?

Figyelt kérdés

Van 1 nagyon szuper fiú barátom.Mindent elmondok neki,és megért.Az érzelmeimet is megérti.És mikor beszélgetek vele,a szívem gyorsabban ver,és szeretem.Eddig azt hittem csak úgy mint 1 barátot,de kezdek rájönni hogy több mint barát.Párkapcsolatban élek,és nem tudom mit tegyek ezzel az új érzéssel.

Ti mit tennétek?? mit tegyek??

2009. máj. 17. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! szerintem még várj egy kicsit :) lehet h csak hirtelen fellángolás. velem is volt egy hasonló.. én akk szakítotam a barátommal, de utána megbántam :S
2009. máj. 17. 14:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdésedből ítélve még nem vagy tisztában azzal mit érzel. Haggy egy kis időt magadnak és meglátod tudni fogod mit akarsz. Én várnék, még biztosan tudnám mit akarok vagy kit akarok.
2009. máj. 17. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!