Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne egy tekintélyes srácnak tizedikesként összejönni egy nyolcadikos csajjal?
:D pofon!
De amúgy nem lenne gáz... nekem 4 évvel idősebb a barátom (9-es vok) senki sem szólja meg érte.. mert látják h egymásnak vagyunk teremtve. ennyi
"mégis 2 évfolyam van köztünk"
te vagy 12.-es ő meg 8.-os ,amennyiben számításaim helyesek ez 4 évfolyam..úgy már gáz ha 1 év van köztetek, mer akkro a csaj bukhatott párat, de még mennyit..
én inkább a magányt választom mint hogy egy 8.-assal alázzam magam
Tekintélyes neked a kánkorodott apád fa..sza te kis csüttfa..sz ,
Egoista öntelt egy alak lehetsz. jobb is hogy nem jön össze veled csak elbutítanád.
Még én se vagyok tekintélyes 2céggel telephellyel meg 3 autóval. Neked mid van hogy tekintélyes vagy??
Sírok :''DDD Mintha te lennél az angol korona örököse és feleségül akarnád venni a sarki zöldséges árufeltöltőjét :DDD
Made my day ..
jajj... sz@rd már le
kit érdekel mások véleménye? ha tetszik jöjj össze vele azt kész! ilyenen nem kell gondolkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!